IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen
UPN.. to je pa tut mene zanimal, kaj pomeni! Sliši se grozno. A to zaradi kakšne napake pri dojenčku, a ne? Že če splavis na začetku nosecnosti, je katastrofa, da ti pa v sredini prekinejo, to pa ne vem, kako se človek sploh potolazi.. Najbrs s časoma, sej drugega ti tako ne preostane..
Ne, ubistvu ti druzga ne preostane .. šla sm na morfologijo, povedala mi je, da ima otrok spina bifido ( ni se mu zaprla nevralna cev ) in da se mu že vodica nabira v možgane, kar pomeni, da ne bi biu mentalno ok in biu bi tetraplegik, potem se pa na osnovi tega, ko ti povedo sam odločiš, al boš do konca donosil ali se boš odločil za umetno prekinitev ... ja, zlo je blo težko, res najhujši dnevi, mesci mojga življenja
postopek je tud dokej 'bedn', ker dobesedno čutiš, ko ti vbrizgajo injekcijo, kako otroček umrčka notri v trebuščku in potem ti sprožijo popadke in greš rodit
Zato sem pa morala potem v naslednji nosečnosti in tudi zdaj jemati tok višji odmerek folne kisline, ker nevralna cev se ne zapre zaradi pomanjkanja folne kisline ... jaz se pa spomnem takrt, da je prej nism jemala, potem mi je pa še na NS una rekla nej jem femibion, ki ima pa še pol manj folne kot elevit, tko da ... sej nobenga ne krivim, samo tega je vedno več ...
Pač, preboliš, greš naprej ... je pa tko, da ko rodiš maš iste simptome kot da bi rodil zdravega otročka ( teče ti mleko, nabrekle dojke, .... ) ... ubistvu grozno, ampak po drugi strani pa dobr, da to ugotovijo, ker bi bil lahko cel življenje nesrečen kot starš, otrok se pa itak ne bi ničesar zavedal