cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: APRILčice 2016

clock-img

30.09.2015, 08:41

clock-img

leliika

pencil-img

37

jutro punce user posted image

Jutri me čaka NS in kooomaj čakam in upam da bo vse bp. Sem si nabavila angelsound in poslušam srčeka vsak dan, čeprav sem imela kar velike težave, da sem ga našla user posted image zdaj vem, kje približno je in tam iščem in mi uspe user posted image čudovito! Me je moj na začetku kregal, da vse pokupim kar je na voljo, zdaj pa je ves raznežen ko sliši srčka user posted image oooh ti moški...
Upam, da se bo spol videl že, čeprav dvomim, ker G noče govoriti če ni prepričana, sploh pa še tako hitro.. bomo pa čakali do novembra ko bo morfologija user posted image

Marionn moja prebava je tudi v k***u user posted image čeprav priznam, da sem veliiik čokoholik in bo verjetno to krivo, ker sem imela zelo močne krče zaradi tega user posted image k sreči se je umirilo se malce pazim.

Ja res je tukaj tišina na forumu, zato ker se veliko klepeta na FB, tudi jaz sem tam, pa tu tudi spremljam in pišem user posted image

Pozdravček!

clock-img

30.09.2015, 18:42

clock-img

FliFlo

pencil-img

9

Živjo.

Še jaz se vam pridružujem. Sem pocakala z vsemi pregledi, preden sem se"izpostavila".user posted image
Drugače je to moja druga nosečnost in pdp imam 3.4..

Lp

clock-img

01.10.2015, 19:55

clock-img

branka85

pencil-img

1

Živijo,

evo še ena aprilčica se vam javla. Tudi jaz bi vas proila, da me dodate v fb skupino.
To je moja prva user posted image . Predviden  porod imam pa 20.04.2015.

Se že veselim naših klepetov.

Lp Branka

clock-img

02.10.2015, 12:42

clock-img

FliFlo

pencil-img

9

Tu je pa kar mirno. Očitno je samo se fb aktiven.
Jaz sem sicer pisala za sprejem na fb stran, a ni nobenega odziva.
:(

clock-img

02.10.2015, 12:52

clock-img

tk13

pencil-img

9

Piši pumpkin2016, jaz sem njej pisala, pa me je takoj dodala na fb.

lp.

clock-img

02.10.2015, 12:53

clock-img

FliFlo

pencil-img

9

Aha. Ok. Hvala. :)

clock-img

02.10.2015, 19:31

clock-img

Neli_31

pencil-img

20

Kako pridem do fb skupine?

clock-img

03.10.2015, 11:00

clock-img

PridnaBiba

pencil-img

22

Tako tudi za mano je nuhalnauser posted image oba sva presrecna ker je vse oky. T21 1:4098, T18 1:5830....
Spol se ni videl,sva pa dobila 3D posnetke... namignil je na fantka..ampak je rekel naj to vzameva z veliko rezervo.
Je pa čudovit pregled, traja dobre pol ure-vsaj pri meni- res si vzame čas, in vse pove in opiše.
Meni je pogledal še notranje organe bebija če se oky razvijajo. Srčka vidiš in poslušaš. Fajn je :D

clock-img

10.10.2015, 22:29

clock-img

danie

pencil-img

7

Oj,
Kje ste nosecke? Vse na fb?? Se malo pocakamo in se potem pridruzim tudi jaz. Tok ne rada pisem tu, ker se mi je ze velikokrat zbrisal komentar ko se ga zelela poslat. user posted image
No, se malo pa se vidimo tam 😉.

clock-img

13.10.2015, 14:44

clock-img

lenny003

pencil-img

2

Pozdravljene,

katera je moderatorka skupine na FB-ju? Rada bi se vam tam pridružila in komentirala.

Hvala
Lenny

clock-img

14.10.2015, 08:49

clock-img

PridnaBiba

pencil-img

22

lahko pišeš tudi meni zasebno sporočilo, kjer prilepiš link do svojega fb profila-nakar me sprejmeš za prijatelja, jaz te pa nato povabim v skrito skupino...

clock-img

14.10.2015, 08:50

clock-img

lenny003

pencil-img

2

Sem od včeraj že v skupini, hvala lepa. Se vidimo tam :)
Lenny

clock-img

18.10.2015, 16:08

clock-img

tejchaa

pencil-img

1

Živjo punce.. pa se bi vam pridružila tudi jaz :) tole je moja 2.nosečnost..rok pa imam 10.4. Hotela sem počakal,da bližnjim poveva preden,se bi včlanila v skupino na fb ;) več pa počvrkamo kar tam; )

clock-img

19.10.2015, 19:48

clock-img

danie

pencil-img

7

Keri napisem ime in priimek da me doda v skupino? Al sm ze prepozna?

clock-img

20.10.2015, 14:55

clock-img

reddevil

pencil-img

1

Pozdravljene,

bi se vam se jaz pridruzila, ce lahko user posted image . Moj PDP je 30.4. in sem verjetno zadnja srecka nosecka v tej skupini. NS je ze za mano in je z bebiko vse OK user posted image . Doma imava sicer ze eno zelo zelo navihano 2,5 letnico, ki pa se ne ve, da bo kmalu dobila konkurenco user posted image .

Bom vesela, ce me dodate tudi v FB skupino, da bomo lahko cvekale.

Lep dan vsem, Ana

clock-img

24.10.2015, 15:19

clock-img

nina**

pencil-img

26

no da ne bom pisala samo na fb, bom še tukaj malo :) pri meni je zaenkrat vse mirno, bušija še ni veliko, me vsi gledajo če sm sploh noseča user posted image Naslednji pregled imam 6.11., potem pa morfologijo 26.11. kar komaj čakam pa še fant bo šel z mano in bo prvič vidu najino user posted image pa zvemo spol :) Se komaj zadržujem da kaj ne kupim, ker je vse tako luštnouser posted image

Sem pa full vesela zaradi službe je biu direktor ekstra prijazen in mi bo podaljšal pogodbo, ki jo imam samo do konca decembra. Čeprav bom potem čez dobra dva meseca šla v porodniško :P

clock-img

30.10.2015, 20:05

clock-img

niikaa

pencil-img

1

Živjo! :)

Javla se še ena aprilčica :) in sicer, zanima me kako je glede skupine na fejsbuku? Je možno da me katera doda, ker je zgleda skrita in nisem našla nobene..

Hvala vaaam! Lp :)

clock-img

07.11.2015, 20:21

clock-img

katkas

pencil-img

1

Živjo punce :) Tudi jaz bi se vam pridružila na fb. Kateri lahko pošljem link do profila? HValaa :)

clock-img

07.11.2015, 22:50

clock-img

Me_Missy

pencil-img

1

Oj nosecke :)

Se vam lahko na FB pridruzim tudi jaz?

clock-img

10.11.2015, 21:09

clock-img

Anonimen

Za vse nove naj vam povem, fb skupina Aprilčki 2016 sprejema članice. Dobrodošle mamice user posted image user posted image

clock-img

13.11.2015, 12:42

clock-img

tp83

pencil-img

1

Živjo! Se vam bom pridružila še jaz. Prvič user posted image , pdp pa imam 8.4. :)

clock-img

16.11.2015, 09:38

clock-img

marmo

pencil-img

4

Pozdravljene, zanima me ali je na FB-ju nova skupina? ker prej je bila aprilčice 2016, ki pa je ne najdem več. Sem pa poslal prošnjo v Aprilčki 2016.
Hvala in lp

clock-img

21.04.2016, 14:20

clock-img

Admin

pencil-img

509

Aprilčki in Aprilčice, pozor, pozor! user posted image

V vadbenem centru Fit Malček, kjer vadbo za dojenčke izvaja Saška Hribar Kuhar, so za dojenčke, rojene v aprilu, pripravili posebno AKCIJO. Vaši mali  aprilčki lahko v Fit Malčku vadbo za dojenčke obiskujejo zgolj za 79,90 EUR! user posted image
(Vadnina vključuje 8 zaporednih obiskov - od 31. 5. do 23. 6. 2016. Vadbeni program se izvaja 2x tedensko ob TORKIH in ČETRTKIH).

Vadba za aprilčke se bo pričela izvajati v torek, 31. 5. 2016, o točni uri pričetka vadbe boste obveščeni naknadno.

Rezervacija mesta v skupinici "aprilčki" se opravi s prijavo na vadbo preko elektronskega naslova INFO@FITMALCEK.SI (koda: APRILČKI). Po prejeti prijavi vam na vaš elektronski naslov pošljemo predračun za plačilo vadnine, po prejemu plačila pa vam rezerviramo mesto v skupinici.
Gremo migat, aprilčki! user posted image

< Sporočilo je popravil Admin -- 21.4.2016 14:26:43 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem