cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo avgusta 2015

clock-img

14.08.2015, 13:57

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Danes je mlaj .. opažam sama, da sm ful občutljiva, zaspana .. pa tud folk okol mene je kr neki tečn dons ... sam sm kr lepo v večini v svoji sobi pa da jih ne poslušam user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2015, 14:23

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: mava1975

user posted image Krvni test negativen, rezultat 0,5, user posted image user posted image ,

user posted image

Mislim, da je pri teh testih najbolj počakat da vsaj nekaj dni m zamuja. Ker meni je Baby Check mini kazal rahlo črtico še po 11 dneh. In nosečnost je bila s strani ginekologa potrjena. Žal je prišlo do SS.

Meni so rekli, da hormon različno narašča in da če m dlje časa zamuja pomeni rahla črtica ravno tako nosečnost.

clock-img

14.08.2015, 14:26

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie

user posted image Krvni test negativen, rezultat 0,5, user posted image user posted image ,

user posted image

Mislim, da je pri teh testih najbolj počakat da vsaj nekaj dni m zamuja. Ker meni je Baby Check mini kazal rahlo črtico še po 11 dneh. In nosečnost je bila s strani ginekologa potrjena. Žal je prišlo do SS.

Meni so rekli, da hormon različno narašča in da če m dlje časa zamuja pomeni rahla črtica ravno tako nosečnost.

Men je zamujala 4 dni .... tko, da ja, sej nekje sm brala, da rahla črtica tud pomeni prihod M ... sam, eč smo pa tok neučakane, po vrh vsega so pa nosečniški al pa pred M skor isti simptomi ...

clock-img

14.08.2015, 14:27

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Hvala Sofie. Se strinjam s teboj, da je potrebno počakat.

clock-img

14.08.2015, 14:30

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

user posted image

Men je zamujala 4 dni .... tko, da ja, sej nekje sm brala, da rahla črtica tud pomeni prihod M ... sam, eč smo pa tok neučakane, po vrh vsega so pa nosečniški al pa pred M skor isti simptomi ...

Ja sej 4 dni je ok. Samo berem da ene delajo test še pred pričakovano m. Ker Baby Check Mini naj bi že takrat kao zaznal.

clock-img

14.08.2015, 14:31

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Bo treba septembra v nov boj in bomo imele poletne dojenčke.

clock-img

14.08.2015, 14:33

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Hvala za spodbudo in lepe besede... ne vem kaj bi brez vas. Ja upam, da si v septembru za rojstni dan podarim user posted image . Hvala punce.

clock-img

14.08.2015, 14:34

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Jaz sem si vedno želela enega zimskega in enega poletnega ... no, zimskega že mamo, zdj je čas za poletnega user posted image user posted image

clock-img

14.08.2015, 14:42

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Hvala za spodbudo in lepe besede... ne vem kaj bi brez vas. Ja upam, da si v septembru za rojstni dan podarim user posted image . Hvala punce.

Tudi jaz imam takšen plan. Sicer bo malo zamujal, ker imam rd v začetku septembra, ampak vseenouser posted image

clock-img

14.08.2015, 14:43

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz sem si vedno želela enega zimskega in enega poletnega ... no, zimskega že mamo, zdj je čas za poletnega user posted image user posted image

Bomo uživale celo poletje na morjuuser posted image

clock-img

14.08.2015, 14:53

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Sofie kdaj pa imaš RD, jaz imam 3.9.

clock-img

14.08.2015, 14:54

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Sofie kdaj pa imaš RD, jaz imam 3.9.

6.9 😃

clock-img

14.08.2015, 14:56

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Super user posted image

clock-img

15.08.2015, 07:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2015, 07:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.08.2015, 08:00

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Marčevka2010, kako kaže zaenkrat? Držim pesti!!!
mava1975, user posted image user posted image user posted image upam, da si se že vsaj malo potolažila.. user posted image
Sofie, kako si kaj ti? user posted image Upam, da ne boli več.

Jaz sem itak še vedno v stanju čakanja, tako da, do pluska je še doooolga. user posted image Se mi je pa dopust včeraj začel, tako da juhuhuhuhuhuhej! user posted image
Aja, praznik je danes, vsem, ki ga praznujete želim lep prekrasen dan! No, tudi ostalim želim lep prekrasen dan! user posted image

Jaz sem ok. Boli k sreči ne več, je tudi krvavitev minila. Samo žalost pa ostaja...ko pomislim kako lepo bi bilouser posted image Nikoli si nisem mislila, da lahko ena takšna zadeva tako boli. Še dobro, da sem bila še čisto na začetku.

Zdaj navijam zate, da bo še kakšen plusek v avgustu user posted image

clock-img

15.08.2015, 10:13

clock-img

Beat

pencil-img

413

mava1975 user posted image

Punce, tudi jaz sem danes M dobila, saj sem jo pričakovala, malo me je sicer prehitela, ampak bolje to kot da zamuja user posted image
Tako da se bom selila v september user posted image

Za vse ki še čakate, držim pesti user posted image

clock-img

15.08.2015, 12:28

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

user posted image A V G U S Tuser posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.8.2015

user posted image user posted image dejkaauser posted image user posted image

6.8.2015

user posted image user posted image Anonimna JJ user posted image user posted image

8.8.2015

user posted image user posted image MladaMamiMojcauser posted image user posted image

10.8.2015

user posted image user posted image Sofieuser posted image user posted image

11.8.2015

user posted image user posted image MEGi20 user posted image user posted image

12.8.2015

user posted image user posted image PupaOdAuser posted image user posted image
user posted image user posted image sitka malauser posted image user posted image
Tia12

15.8.2015

user posted image user posted image mava1975user posted image user posted image

17.8.2015

user posted image user posted image Beatuser posted image user posted image

18.8.2015

Neli_31

25.8.2015

LadyJen

26.8.2015

Minikimi

31.8.2015

Janchek81
Radenska_

Avgust

mojamiška
Nija2014
Marčevka2010

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
MauMow, niinii, Sofie, Katte, tara.8, Tara9

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

16.08.2015, 07:12

clock-img

mava1975

pencil-img

402

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Marčevka2010, kako kaže zaenkrat? Držim pesti!!!
mava1975, user posted image user posted image user posted image upam, da si se že vsaj malo potolažila.. user posted image
Sofie, kako si kaj ti? user posted image Upam, da ne boli več.

Jaz sem itak še vedno v stanju čakanja, tako da, do pluska je še doooolga. user posted image Se mi je pa dopust včeraj začel, tako da juhuhuhuhuhuhej! user posted image
Aja, praznik je danes, vsem, ki ga praznujete želim lep prekrasen dan! No, tudi ostalim želim lep prekrasen dan! user posted image

Včeraj sem bila res čist otožna, sam itak nimamo kaj, upam na naslednji mesec. Lep dopust ti želim.
Sophie, jaz sem imela pred leti SS oz. odmrtje ploda v 13 tednu in vem kako te to boli v duši, takrat sem bila pa res čisto na tleh, vendar sčasoma je bolje, tako da boš videla, da vama bo uspelo in boš imela čudovito user posted image .
Vse, ki še pričakujete držim pesti...

clock-img

16.08.2015, 07:58

clock-img

Radenska_

pencil-img

898

No tak, moja O je mimo (včeraj) če bo kaj bomo pa vidli konec meseca. Itak nimam kaj dosti časa razmišljat o tem :)

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

clock-img

16.08.2015, 14:12

clock-img

Neli_31

pencil-img

20

Življo vsem, čestitam obema do sedaj pridelanima user posted image . Jaz sem se včeraj vrnila z dopusta in še 2 dni pa bomo videli kako je na stvari. Me pa malo skrbi ker me že od ovulacije naprej špika na levi strani user posted image Brala sem tudi da si nekatere merite BT, tudi jaz si jo že drugi mesec in mislim da je moja O kar točna glede na 28d cikel (na srečo, že trkam). Še malo za nas ki, ne pričakujemo v drugi polovici meseca user posted image

clock-img

17.08.2015, 10:39

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Pri meni je bil test negativen, kasneje zvečer se je m začela. Tako, da na žalost se selim v naslednji mesec.
Še vedno držim pesti za vse ostale, da se vam pokaže plus.user posted image

clock-img

17.08.2015, 19:18

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Hojla.

Jaz sem imela danes UZ, ki je pokazal da je vse ok. Sem dobila zeleno luč, da lahko takoj zanosim. Cel pregled in pogovor je bil super. Res imam odličnega ginekologa. Sem dogovorjena, da pridem še na en UZ, ker imam majhno pregrado.

Si je vzel pol ure časa in odgovoril na vsa moja vprašanja. Sem sedaj lepo pomirjena. In vem, da bo vse ok. Je rekel, da se vidiva jeseni, ko bo CB spet pokazal plusek :)

Lp,
Sofie

clock-img

17.08.2015, 19:59

clock-img

Neli_31

pencil-img

20

Joj, dan pred napovedano user posted image ne duha ne sluha o njej. Jaz sem že cela živčna ker sem imela zadnji dve leti vedno vsaj dan ali več rjavkast izcedek zdaj pa ni nič, razen še kar obilen beli tok. Razen teka da me špika na levi strani (kar me že kar rahlo skrbi)nimam nobenih drugih znakov tudi PMSja ne. Joj, kako tole čakanje ubijauser posted image .

clock-img

17.08.2015, 21:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem