IZVIRNO SPOROČILO: Nesia
sem mnenja, da pa ni ravno potrebno iz vsake malenkosti, vcasih tezkih zgodb naredit posmeha
Nesia,
ne poznaš nas. Kot tudi mi tebe ne.
Ne pomeni pa to, da imamo vsi ves čas idealno življenje, nobenih tegob in da se vedno popolno odločamo.
Sama pišeš o različnem dojemanju vajinih avantur skozi vajine oči.
Kolikor gledam komentarje, smo predvsem pisale o tem dvoličnem sprejemanju vajinih razmerij.
In veliko smetile temo.
Glede mojega današnjega komentiranja:
Zase priznam, da me zelo fascinira čudno interpretiranje jasnih zadev.
Kakšni pa bi naj bili drugačni procesi zanositve?
Jasno je, koliko časa preživijo spermiji, pa če so še tako športni. Tu ni odzadaj veliko drugih možnosti.
Od zadnjega seksa s športnikom do prenehanja tvoje zaščite je minilo kar nekaj dni, kolikor razumem tvoje pisanje. Torej so že do takrat njegove semenčece že zdavnaj pomrle.
Edino, kar bi lahko bilo diskutabilno, je, ali si kljub zaščiti imela ovulacijo. To bi namreč logično pojasnilo, zakaj si tako hitro zanosila. A glede na to, da si prepričana, da si zanosila šele s starim partnerjem, je ta možnost praktično minimalna.
Ali pa ne?
In te to vseeno vedno bolj skrbi?
Me je namreč sedaj pri ponovnem branju tvojega prvega sporočila pritegnilo tole:
Že teden po prenehanju moje zaščite sem zanosila.
kaj misliš s tem - da si en teden kasneje to že izvedela po testu ali da si si kasneje preračunala za nazaj, kdaj je bil 'dan D'?
Kakšna pa je bila tvoja zaščita? KT? Je vmes prišlo do menstruacije?
Kako je G določil PDP - na osnovi meritev velikosti ploda ali na osnovi tvoje ZM?
Teh podatkov o tebi ne vemo. Veš jih samo ti.
Mi lahko komentiramo in sklepamo samo na osnovi tvojih zapisov. Če so popolni, smo pri tem bližje resnici, drugače bolj ugibamo.