cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo maja 2015

clock-img

11.05.2015, 20:18

clock-img

~pikapoka~

pencil-img

133

Jaz se žal vračam med punce, ki upajo in čakajo na plusek, te magični dve črtici. Danes se je najina pikica poslovila user posted image Zunaj takšen lep sonček, a midva sva žalostna...na srečo še nihče drug ni vedel, že tako je dovolj hudo...
Ta mesec bom le vaša navijačica, morava počakati vsaj eno M, tudi psihično je dobro malo počakati. Moj je bil ful srček, na srečo je šel z mano. In mi je rekel, da naju to ne sme ustaviti, da ne bi še poskusila. Tako je pač moralo biti in ta slaba izkušnja naju ne bo ustavila, mislim, da naju je še bolj povezala...

Nisem vas brala za nazaj, a obljubim, da bom. Upam, da boste malo bolj čveke in mi boste malo delale družbo user posted image

clock-img

12.05.2015, 09:23

clock-img

niinii

pencil-img

386

~pikapoka~ user posted image . Držim pesti, da vama čimprej ponovno uspe in bo potem srečno do konca.

clock-img

12.05.2015, 18:48

clock-img

Beat

pencil-img

413

~pikapoka~

user posted image

Navijam, da vama hitro rata in bo vse vredu.

clock-img

13.05.2015, 00:44

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: ~pikapoka~

Jaz se žal vračam med punce, ki upajo in čakajo na plusek, te magični dve črtici. Danes se je najina pikica poslovila user posted image Zunaj takšen lep sonček, a midva sva žalostna...na srečo še nihče drug ni vedel, že tako je dovolj hudo...
Ta mesec bom le vaša navijačica, morava počakati vsaj eno M, tudi psihično je dobro malo počakati. Moj je bil ful srček, na srečo je šel z mano. In mi je rekel, da naju to ne sme ustaviti, da ne bi še poskusila. Tako je pač moralo biti in ta slaba izkušnja naju ne bo ustavila, mislim, da naju je še bolj povezala...

Nisem vas brala za nazaj, a obljubim, da bom. Upam, da boste malo bolj čveke in mi boste malo delale družbo user posted image

Sej bo pa pol se izšlo do konca boš videla. Pa en velik velik user posted image

clock-img

13.05.2015, 09:18

clock-img

niinii

pencil-img

386

Evo jaz sem opravila pri ginekologu. Dobila sem Dabroston in Klomid. Tako da verjetno tisti datum na seznamu ne bo držal.

clock-img

13.05.2015, 19:28

clock-img

Shana86

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: ~pikapoka~

Žal mi je user posted image Drži se... user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

clock-img

14.05.2015, 07:20

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Evo mojo M kot po pričakovanjih prišla.user posted image

clock-img

15.05.2015, 19:11

clock-img

kris26

pencil-img

60

user posted image Jaz se žal vračam med vas punce, ki upate in čakate na plusek, te magični dve črtici. V torek sem morala na abrazijo, ker je plodek odumru....
Nekaj časa bom samo vaša navijačica

clock-img

15.05.2015, 19:17

clock-img

Že 1x mami

pencil-img

105

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kris26

user posted image Jaz se žal vračam med vas punce, ki upate in čakate na plusek, te magični dve črtici. V torek sem morala na abrazijo, ker je plodek odumru....

clock-img

15.05.2015, 19:43

clock-img

~pikapoka~

pencil-img

133

kris26user posted image user posted image vem kako ti je... user posted image
tudi za nas bo še enkrat posijal sonček!

clock-img

16.05.2015, 12:28

clock-img

Shana86

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: kris26

Sem dala isto skozi januarja, pa tudi je bil torek... Žal mi je user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

clock-img

16.05.2015, 13:34

clock-img

kris26

pencil-img

60

Hvala vsem za vse objemčke in besede user posted image user posted image user posted image vračam nazaj ....

clock-img

16.05.2015, 13:47

clock-img

PEDAGOGINJA

pencil-img

5

user posted image za pikapoka in kris26.Kako pa kaj ostalim kaže?Meni občutek pravi,da ni uspelo,ne vem zakaj pač občutek,kljub temu,da smo bili zelllllllooooo pridni.Bo pa naslednji mesec,ali pa naslednji itd.Enkrat že bo.Vsem želim lep vikenduser posted image

clock-img

16.05.2015, 14:50

clock-img

sončica11

pencil-img

5

Pozdravljene.. V temi se vam pridružujem tudi jaz. user posted image ne pričakujem okoli 23.5.
V mislih sem z vsemi, od katerih so se pikice poslovile, ker sem bila v isti situaciji in poznam bolečino, ki je ne more opisati nobena beseda... user posted image
Srečno vsem skupaj! user posted image

clock-img

18.05.2015, 10:33

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Jooooj no ... kok nas je takih, ki smo mele smole ... ene abrazija, enim se je samo sčistilo ... jaz upam samo, da sem jo res odnesla brez posega in da bo ta petek hormon na nuli user posted image
Sem pa še vsaj dva meseca samo navijačica user posted image

clock-img

18.05.2015, 11:36

clock-img

Beat

pencil-img

413

kris26, žal mi je user posted image user posted image

Janchek81, držim pesti, da se bo iztklo najbolje zate.

< Sporočilo je popravil Beat -- 18.5.2015 11:37:08 >

clock-img

20.05.2015, 10:47

clock-img

~pikapoka~

pencil-img

133

da vam malo poročam-v ponedeljek sem imela kontrolo pri svoji G. Vse izgleda super, se je samo lepo sčistilo! In v ponedeljek sem že imela en ful velik folikel in ovulacijo. Sem tudi sama opazila. Kar je ful hitro. Morava bit zdaj res previdna user posted image počutje je končno veliko boljše, ko se spomnim na to, se ne zjokam več...Narava je opravila svoje in tako je moralo biti!!
Ta teden sem čist na izi, razmišljam kaj bi mojemu pripravila za rd, ki ga ima drug teden...

clock-img

20.05.2015, 11:51

clock-img

Beat

pencil-img

413

~pikapoka~, super, da se je samo vse sčistilo user posted image
Upam, da vama potem, ko bosta zopet lahko začela delati na otročku, hitro rata in bo vse dobro in dobita svojega user posted image

clock-img

20.05.2015, 13:31

clock-img

swan

pencil-img

12

pozdravljene,
tudi mi čakamo user posted image , upam da ta mesec uspe user posted image

clock-img

21.05.2015, 12:44

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Kako punce? Je kak plusek ali se vedno nic.

clock-img

21.05.2015, 12:45

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ja punce .. kje so pluski user posted image
Mi čakamo in čakamo ...

clock-img

21.05.2015, 13:28

clock-img

Beat

pencil-img

413

Nekaj slabo zgleda, ne? user posted image
Jaz čakam 31., če bo kaj ali ne...čeprav tako po občutku bi rekla, da se bom kar v junij selila user posted image

clock-img

21.05.2015, 14:05

clock-img

Že 1x mami

pencil-img

105

jaz navijam za vse user posted image user posted image user posted image ... in seveda upam, da se vas čim manj preseli v junij... sprejemamo pa seveda navijačice user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2015, 14:50

clock-img

telly

pencil-img

59

Jst bi user posted image mogla dons dobit, ampak je še ni in nič ne kaže da bo prišla. Ta mesec še PMS nisem mela. Če je do nedelje slučajno ne bo, bom naredila test...prej ne bom delala. Mam občutek da se bo jutri ali v soboto vlila.

clock-img

21.05.2015, 14:56

clock-img

PEDAGOGINJA

pencil-img

5

Tudi jaz čakamuser posted image , bi mogla jutri ali v soboto prit.Kot sem že rekla imam občutek,da ne bo nič ta mesec.Ampak ne bom obupala.Navijam za vseuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem