cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo marca 2015

clock-img

11.03.2015, 09:46

clock-img

Neza007

pencil-img

306

hej punce, sm se kr vrnila nazaj, sploh k sm prebrala da je čokolatka naša nalula plus! Tok sm vesela, kr kurjo polt sm dobila, Jeeeeej! Pa za polhka sm tud ful vesela, kok fajn. Upam, da se je meni uresničila r.d. želja in kmalu zagledam plusek user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2015, 10:13

clock-img

aspera

pencil-img

962

Vau, kaj jaz to berem user posted image ?! Da ti je končno uspelo, Chocolatecake user posted image user posted image user posted image ? Čestitaaaam, sem ful vesela, ko kateri uspe po dolgem času user posted image . No vidiš, pa ti nazadnje res ne bo treba na IVF user posted image . Super, res.

Čestitam tudi vsem ostalim puncam, ki ste ta mesec zagledale pluske user posted image .

clock-img

11.03.2015, 10:20

clock-img

Compass

pencil-img

101

Dobro jutro punce!

Men zamuja danes, načeloma bi jo mogla včerej dobit, samo itak imam cikle zadnje 3 mesece zmešane tako da pojma nimam kdaj bi jo mogla dobit.. bom pa verjetno jutri en test naredila, da vsaj neham razmišljat o tem, če bo negativen in dam vse adacta :)

Danes pa ni sončka.. no sej, jaz bom itak cel dan v službi.. mater mi gre na živce tak urnik, samo kaj čem.. lahko sem samo vesela, da sploh imam službo..

Janchek81 ti pa zbolela? Boga.. Moj je tud nekej prehlajen, mali pa tud kašlja.. upam da ostane pri tem..

clock-img

11.03.2015, 12:53

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

Hvala za čestitke! AdriaLab je potrdil sume Babycheck in First sign, beta je 72,14 - torej sem nekje v 4. tednu. Še kar nemorem verjet, da sem dočakala ta čudež.

clock-img

11.03.2015, 13:24

clock-img

kindersurprise

pencil-img

70

čokoladka čestitke user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa le uživaj v nosečnosti user posted image

clock-img

11.03.2015, 13:58

clock-img

polhek2

pencil-img

242

Čokoladica moja, na koncu bova še skupaj dihaliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2015, 15:45

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Chocolatecake kaj to berem, ne morem verjet... super, čestitam user posted image Ful sem vesela zate user posted image To je pa res vajin čudežek user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

clock-img

11.03.2015, 16:03

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

Hvala kindersuprise, počasi bom začela uživat, zdaj sem še v fazi dojemanja.
polhek2 pa bova menda res :) !!
Shana86 Hvala ti :) tudi jaz tebi želim, da čimprej zagledaš user posted image . Res je čudež, že celo dan se mi po glavi vrtijo besede zdravnika, ki nama je ralagal spermiogram, moje ginekologinje, Pušenjakovi posti in kar ne dojemam, da sva obšla vso to grozno statistiko, ki nama je dopuščala tako minimalne možnosti. Želim si samo še, da pridem do konca in da bo vse OK, pa bom najsrečnejši človek na tem svetu.

clock-img

11.03.2015, 20:23

clock-img

Pajama

pencil-img

215

cokolatinka ja pa iiiiiiiiiiiiiiiii - JUHU, cestitam!!!!!!!!!! Ma si pravi balzam za upanje!!!!!!!! Res, lepo, lepo nosecnost, miren porod in zdrav zakladek ti zelim!!!!!!!!

clock-img

12.03.2015, 13:46

clock-img

~pikapoka~

pencil-img

133

Malo sem se distancirala od foruma, ampak, ko sem prebrala to čudovito novico, ne morem da ne bi komentirala!! Čokoladka čestitam!!! iz srca ti privoščim!! user posted image user posted image punca zdaj pa uživaj in srečno do koncauser posted image

clock-img

12.03.2015, 14:44

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

Hvala Pajama in Pikapoka user posted image .

clock-img

12.03.2015, 14:44

clock-img

molekulca

pencil-img

125

user posted image Super, čestitke :)

clock-img

12.03.2015, 14:48

clock-img

She1

pencil-img

106

Ojooooj, to je pa res zelo lepa novica chocolatecake in polhek2!! Čestitke in srečno!

clock-img

12.03.2015, 15:58

clock-img

~pikapoka~

pencil-img

133

Polhek čestitke tudi tebi! user posted image mirno nosečnost do konca! In eno nagajivo štruško na koncu user posted image

clock-img

12.03.2015, 19:54

clock-img

polhek2

pencil-img

242

Hvala punce moje, mi veliko pomenijo pozitivne besede user posted image

clock-img

12.03.2015, 21:59

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

Tudi jaz sem zelo vesela, ko vidim koliko punc je veselih zame user posted image
Držim pesti in res močno navijam tud za vse ostale, ki še čakate.

clock-img

13.03.2015, 06:49

clock-img

niinii

pencil-img

386

Iiiii superca chocolatecake in polhek!

clock-img

13.03.2015, 06:57

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

No ja sem spet kr v šoku.... V ponedeljek zjutraj O test pozitiven, druge dni ne več. No danes pa rahlo kri zjutraj.... Zdaj pa razumi če lahko. Dvomim da bi O bila šele 4 dni po pozitivnem O testu?? Jao tile moji cikli....

clock-img

13.03.2015, 09:29

clock-img

Neza007

pencil-img

306

MauMow mogoče je pa to ovulacijska sluz, k je lahko obarvana?

clock-img

13.03.2015, 09:31

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

MauMow mogoče je pa to ovulacijska sluz, k je lahko obarvana?

Ja točno ti ne morem povedati zaradi vsega user posted image ki je bil. Pač vrjetno je izcedek obarvan, tako da je lahko karkoli od O do vnetja... (jaz sem namreč vajena teh zadev že od mladosti, mal me je kje zazeblo v noge in izcedki so se obarvali.... Čeprav od kar delamo na bebiju tega ni blo razno zdaj zadnja dva meseca res veliko, prej vmes je blo čist po malo.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 13.3.2015 9:32:36 >

clock-img

13.03.2015, 09:54

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Lahko zaradi user posted image sluznica malo krvavi, ker je ranjena lahko. Sploh, če sta imela tak maraton, vsak dan.

clock-img

13.03.2015, 09:56

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Lahko zaradi user posted image sluznica malo krvavi, ker je ranjena lahko. Sploh, če sta imela tak maraton, vsak dan.

Ma sej grema maja k DR. tako da bomo vsaj začeli intenzivno ugotavljati kako in kaj user posted image

clock-img

13.03.2015, 09:58

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Jaz imam ta mesec bris in bom rekla naj mi malo z UZ pogleda vse skupaj. Upam, da mi ne bo kompliciral. Nimam jaz sedaj časa 1 leto čakat, da ne bo nič, potem pa naprej ugotavljat. Mi leta tečejo, letos bo 37. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 13.3.2015 10:00:02 >

clock-img

13.03.2015, 10:01

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Jaz imam ta mesec bris in bom rekla naj mi malo z UZ pogleda vse skupaj. Upam, da mi ne bo kompliciral. Nimam jaz sedaj časa 1 leto čakat, da ne bo nič, potem pa naprej ugotavljat. Mi leta tečejo, letos bo 37. user posted image

Aja no pri nama bo maja že leto in pol, vmes imela pa en zam.splav. Tako da bomo počasi začeli pregledovati.

Jaz imam drugače vsako leto preglede in tudi z UZ me pogleda vsako leto. Mam srečo. user posted image

clock-img

13.03.2015, 10:16

clock-img

perla*

pencil-img

363

MauMow upam, da se je stanje umirilo in da ni več nič obarvano. Verjetno boga skoz na wc hodiš. Prosim te, ne obremenjuj se preveč, sej veš, nismo stroj, da je samo črno ali belo. Narava po svoje štima in to ni nujno da karkoli pomeni, sploh če se ustavi. Za vsa slučaj pa še enkrat user posted image

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem