beba92 in obupanka čestitke za plusek pa čudovito nosečnost vama želim. Lepo sta začele tale mesec,upam, da bo šlo tudi tako lepo naprej.
hribovkati Dobrodošla in ne sekiraj se preveč, če nimaš službe, tudi jaz je nisem imela, ko sva pred skoraj enim letom začela delat na tem. Pa še vedno nimava idealnih pogojev ampak idealno nebo nikoli, leta pa tečejo. Če že, nama je obema žal samo to, da sva sploh odlašala tako dolgo kot sva. Ti eno punčko že imaš in predvidevam, a tudi večina oblekic in opreme, pa tudi drugi/druga nebo tak hud strošek. Mogoče pa z dvema otrokoma lažje dobiš službo, ker si bodo delodajalci mislili, da si že opravila svoje kar se tiče porodniške. Držim pesti tudi zate.
chandablue in witch objemček tud za vaju
.
perla* sem te nekako spregledala, pa nevem kako mi je to ratalo, ker skus tukaj gor visim
. Ja jaz sem šla v decembru sama, januarja sva šla oba, rešile so se moje dolgotrajne zdravstvene težave, imunski sistem je boljši, mojemu se je spremiogram izboljšal za skoraj 300% (nemoreva trditi, da samo zaradi bioenergetika, ker je počel še druge stvari s tem namenom), v decembru sem takoj po terapiji dobila O, čez 14 dni pa še M. Zdaj je pa že 3 tedne od terapije, pa sem bila skoraj prepričana, da je tudi O že bila, M pa od nikoder. Zdaj pa nevem, če si naj mislim, da je bilo v decembru tisto samo naključje, ali je pa takrat pomagalo, zdaj pa ne
A ti si hodila tisto, ko greš 4 zaporedne dni? Kaj boš zdaj? Boš šla še enkrat? So ti kaj rekli, kolikokrat naj bi prišla, da bo kaj učinka?
Meni je rekel, da je navadno učinek po prvi terapiji in drži še kakšno leto, včasih pa so potrebne 2-3 terapije, oz 2-3 mesece po 4 dni. Poznam pa kar ene par zgodbic, ki jim je na ta način uspelo, tako, da sem imela res upanje, da bo, zdaj pa počasi tudi tukaj obupujem.