Pajama... no, potem res dobro, da nisi dobila tablet. ...kar ne morem verjet, kako deluje intuicija, če ji le prisluhnemo. In dobro je brati, da se najde tudi kdo s posluhom, če vztrajaš. Me pa samo zanima, ali so ti pred abrazijo sploh naredili UZ? Ali je bila sploh potrebna? Ampak tale moja vprašanja so itak samo razmišljanje, nimam pojma... In kako se počutiš? Gre na bolje, še vedno krvaviš, ali se je ustavilo?
Jaz sem danes, 5. dan po prejetju tablet, končno bolje. Krvavim le še čisto malo, krči in bolečine so se zelo zmanjšale, a vseeno ne smem biti preveč "pridna". Sem dopoldan malo pospravila, smeti dol nesla, hotla še kaj narediti za službo, pa se mi je samo zvrtelo, spet so se pojavili krči in sem lahko samo še odležala naslednje 3 ure, da sem bila bolje. Tako da se pač moram še pazit. Pomagali pa so obkladki vročega termoforja, kot pri M. Sicer je malo pospešilo izločanje, ker se mi je vedno po pol ure termoforja kar ulilo ven, a je bil potem dlje časa mir. In seveda olajšanje bolečin in krčev. Prehlad in z njim tudi vročina sta šla, sem pa še zelo švoh, verjetno zaradi izgube krvi. Počasi se mi tudi vrača tek in velika žeja, potreba po vodi. Nič drugega mi ne paše. Tako da sem verjetno končno le prišla v fazo okrevanja, okrepitve. In res komaj čakam, da bom šla na sprehod, da se prevetrim, razpiham... Pri svoji G sem pa naročena šele čez 3 tedne, kar pa naj ne bi bilo nič nenavadnega.
Zanimivo... jaz bi se, če bi se mi to ponovilo, spet raje odločila za tablete. Sem raje zavestno spremljala vse to, kot da bi mi pod narkozo delali karkoli pač že... (jah, malo sem kontrolfrik in raje vem, kaj se dogaja z mano, čeprav boli) ...nekako jim verjamem (stroki namreč), da tablete le pospešijo naravno čiščenje in je manjša možnost poškodbe rodil, seveda pa vseeno obstaja možnost povečanega krvavenja, okužb, kar pa se ogaja tudi pri mehanskem čiščenju. ...kako zelo smo si ljudje različni :) In prav je tako.
MauMow, ponedeljek bo kmalu, verjetno skupaj upamo, da se končno razjasni, kaj in kako se dogaja tam pri tebi. Drži se.