cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Menjava vrtca...

clock-img

05.07.2014, 16:00

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Danes je sobota. Pejte kopalnico in tla ribat! Pa vodo zakurit, da bo voda zvečer topla za kopanje! user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 5.7.2014 16:01:22 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.07.2014, 16:23

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Danes je sobota. Pejte kopalnico in tla ribat! Pa vodo zakurit, da bo voda zvečer topla za kopanje! user posted image

Morda bi hladen tuš prišel bolj prav ...
user posted image

clock-img

06.07.2014, 08:41

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Morda bi hladen tuš prišel bolj prav ...
user posted image

bo hladno pivo tudi čisto ok user posted image

clock-img

07.07.2014, 11:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.07.2014, 12:06

clock-img

Balerina

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

imata 30 otrok

Ok ta del mi pa ni jasen. Kako imata 30 otrok ste v privat vrtcu?

Drugače pa ok če ta otrok s tem zadovolen da menjate vrtec, super, mi ga tudi letos, se selimo in druge ni. Drugače ga pa jaz nebi zaradi tega ker kao vzgojitelica ne zna otroke pripraviti na solo. Kaj pa ima za pripravljati otroke na solo. Ne vem no jaz imam sedaj ža dva v šoli, en je skoraj v šoli gre septembra, pa da bi rekla da je treba kaj posebaj pripravljati, nisem imela občutka

clock-img

07.07.2014, 19:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.07.2014, 20:18

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Kaj pa ima za pripravljati otroke na solo. Ne vem no jaz imam sedaj ža dva v šoli, en je skoraj v šoli gre septembra, pa da bi rekla da je treba kaj posebaj pripravljati, nisem imela občutka

Na Hrvaškem je v vrtcu še naša bivša mala šola, tako da nekaj priprav zagotovo je.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

08.07.2014, 08:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.07.2014, 10:55

clock-img

Balerina

pencil-img

666

Se opravičujem nisem zasledila da je vrtec na Hrvaškem user posted image

Ja tudi jaz sem se lani, ker smo že vedeli da se bomo to šolsko leto selili, pozanimala o učnem načrtu na novi šoli. Pri nas imajo sedaj nekatere sole poskusno Angleščino e v 1. razredu. In ker je moja starejša sedaj zaključila 2. razred, Angleščine pa na stari šli niso imeli, sem se pozanimala kako je s tem na novi šoli. Da bi jo lahko pripravili.

Tako da razumem če imate takšne razlike med zadnjim letom v vrtcu, v šoli se pa potem pričakuje da otroci to znajo potem je potrebno nekaj narediti. Pri nas so v šoli lahko kar velike razlike, sploh 1. tirade. Z branjem in računanjem in moraš tudi prej otroka pripraviti, če menjaš šolo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem