IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Ne da se mi iskati, ker smo že tako zabredli. Lahko navržem ,le nekaj zadnjih cvetk, kjer si se izkazala v smislu vzgoje otrok in komunikacije z njimi ( po tvoje je najbolje vse skriti pred otroki in se delati da teh problemov in zadev ni)- tema o travci in pitju, ponočevanju, škodljivosti zasvojenost...Po malem smo vsi to počeli in nekatere stvari še počnemo , pa vseeno ne hinavimo, da tega ni ( tako kot stisk otrok pri menjavi vrtca)in da tega otroci ne bodo opazili, če bomo vse skrili v mišjo luknjo.
aha, ta travca ti gre v nos
ker ne razumeš kaj je "moje privat življenje" in da vsi o meni vse ne vedo (rezen tebe
) ja, bova težko skupaj prišli. Iz tega lahko le sklepam, da ti otrokom vse poveš, koliko in kolikokrat daš noge narazen pri možu, kolikokrat pri drugih, kaj se vse z možem pogovarjaš, kaj s kolegicami, kako si jo briješ, kje se briješ,... ma vse v glavnem... e, vidiš.. tukaj pa jaz lahko napišem... ubogi otroci, ko morajo preveč vedeti o mami
Fuuuuuj
sicer pa zelo slabo zaključuješ, to, kar si zgoraj opisala ni pri nas in ne razmišljam tako. Dam možnot, da nisem dobro razložila na oni temi, ampak mimo si vsekala v glavnem .. pa nima veze... ti kar po svoje, ker to enostavno moraš