IZVIRNO SPOROČILO: reni70
Fora je bila v tem,da so predlagali,da gre v drugo skupino,in je sel.....nakar,klicejo,da ga pride iskat,,HALOOO::
Se pravi,lahko moz zgubi sluzbo,zaradi nesposobnih vzg.
Ona pise o nesposobnih vecih vzgojiteljicah! ne o eni! Nesposobna je njegova in nesposobna je se vsaj 1 v drugi skupini, ki je klicala starse.
IZVIRNO SPOROČILO: reni7
Pomocnica vzg.ima v Avstriji opravljen 3 .mesecni tecaj.....Tako,da vrtci v At,res niso prevec ok...povem iz lastnih izkusenj.in kar slisim od drugih
Ocitno so nesposobne se vse v aut! Veliko otrok iz prekmurja (tudi nasi sorodniki) hodi v vrtce v aut in se starsi ne pritozujejo, pravzaprav so se bolj zadovoljni kot, ko so otroci hodili v slo vrtce.
Oprosti, ampak nisem nikjer rekla, da je opravljati vecletno solanje
brezveze. Bom pa se vedno trdila, da vecletno solanje ne bo naredilo dolocenega cloveka usposobljenega za ucenje v vrtcu. Ce bi bilo tako, bi slo vrtci cveteli, in vsi starsi bili v rozicah in se noben ne bi pritozeval nad delom vzgojiteljic. Vsak teden pride kaka pritozba samo tu na RR. Zakaj ze, a zato ker so vse vzgojiteljice, ki so dale vecletno solanje tako strokovne? Ja, se pa strinjam, je potrebno oboje, cut in strokovnost, ampak glede na 3 mesecni tecaj v aut v primerjavi z vecletnim solanjem v slo, bi bili vsi avstrijski otroci in odrasli zahojeni narod.
Zadnji odstavek ne mislim komentirat, ker ocitno vse ves (videla in na lastni kozi okusila tudi nas sistem) in me bolj poznas kot jaz samo sebe. Cetudi ti pravis, da se tolazim, sem vesela da je temu tako, ker nisem imela ne tezav vrtcu, ne zdaj v soli, ker je moj otrok vesel, srecen, kulturen in lepo tudi akademsko napreduje, kljub temu, da ga je v vrtcu ucila vzgojiteljica iz pakistana in sri lanke, brez fakultete.