IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
ok, sej lahko tud še to napišem - ko sem bila mlajša, sem mela ravno prav "visoke" in nikol se mi ni dotikala spodnje kože, zdaj se pa že mal pozna tko da - mogoče bom kdaj vzdignila gospodične, ko bo too much.. če bi me preveč motilo, bi ziher razmišljala o dvigu.
tukaj je samo lift in meni zgledajo prav fajn (ful pacientk je in si lažje predstavljaš).
http://www.drteitelbaum.com/breast-lift/before-after-photos
Ne vem, a sem samo jaz malo čudna, ali pa moje sploh ne zgledajo tako slabo (so nekako na ravni tistih po operacij)
Če res pogledate te na linku - saj razlika pri 90% skoraj ni opazna. Je res malenkostna. Tako da ne vem, če se res splača it skozi vse to (dvig ni tako enostaven, kot samo vstavitev vsadkov, večina operacij pa je pravzaprav kombinacija dviga in vsadkov) za tako majhno razliko
Ok, veliko je v glavi, zato so najbrž te pacientke vseeno precej zadovoljne, samo če čisto realno pogledaš - ni veliko bolje
. Res pa še vedno zgleda precej naravno gravitirajoče.
Skratka - avtorica, če te to tako obremenjuje - ja, pa pojdi na pregled in se pogovori s kirurgom in se nato odloči. Sama imam sicer bolj težave v smeri prevelikih prsi (glede dolžine očitno še ni taka kriza (glede na fotke z linka), čeprav so nosečnosti (in ne dojenje) terjale kak cm, dva globine
), zato bi bili pri meni predvsem zdravstveni razlogi za zmanjšanje. Ker pa vem, da je to precej komplicirana operacija, pa še stane precej (ker ZZZS zelo zelo redko plača to oz. danes pravzaprav ne več), zaenkrat še shajam z njimi (ob pomoči masaže). Pač služijo bolj angleške internetne trgovine z modrci in kopalkami.
Čez čas pa - kdo ve - mogoče tudi kirurgi?
Aja, če te zanima - menda naj bi bil dober lepotni kirurg Božikov. Pri Planinšku nikoli ne veš, če te ni slučajno operiral sine (osnovnošolec)