IZVIRNO SPOROČILO: buča
...da jo je bil tako sit, da bi ji npr.razbil gobec in baje se slabo zastopi tudi s svojo sestro, da doma nič nikoli ni storila...., ...da lahko ta čas pokličem lubčka..potem mi je tudi rekel, da jaz veeeliko več visim na netu, kot pa on...
V bistvu je jeza še tisto čustvo, ki kaže na to, da ti še je še vedno do te osebe. Torej s svojo bivšo ima še vedno precej težave. Še vedno je na njo navezan, pa čeprav se na zunaj to kaže kot jeza.
Sicer pa, ko boš ti "bivša" bo tudi tebe najraje na gobec. Mi ni jasno, kako lahko pričakuješ, da bo drugače.
"da lahko lubčka pokličeš" - pa kakšna je to izjava za osebo, ki se ti kaže v takšni lepi zadržani luči? Te ima za takšno, ki bi se kur..la okrog? Mogoče so mu vse takšne. In potem jeza. Ja, tudi na tebe bo prej ali slej jezen.
Da ima težave, je nam vsem jasno. Mora pa biti jasno tebi, da imaš težave ti. In zato vedno, pa če še talp paziš, prideš v stik takšni, za polomije. Ni, da so vsi okrog tebe takšni, tebe le takšni zanimajo. Ne mislim to tako, razumsko, ker razumsko si želiš normalen odnos. Mislim podzavestno te privlačijo takšni moški, s težavami. S težavami - enakimi poškodbami osebnih odnosov, kot imamo sami podobno poškodbo. Lahko imamo več takšnih "poškod" in potem so nam blizu vsi ki imajo eno izmed teh "poškodb".
Zakaj, kakšnimi, ne vem. Ne morem vedeti. Ampak dejstvo je, ne samo pri tebi, da vsi imamo kakšno "napako" in ko na nezavedni ravni prepoznamo signal, ki nas asocira no to isto našo napako, nas to pritegne in povzroči zaljubljenost. Ne zbližamo se zaradi lepote in "trave ki raste" ampak zaradi napak, ki jih prepoznamo in nam dajo občutek, kot da bi osebo že ves čas poznali.
Ni umetnost najti nekoga brez "poškodbe", ker tak ne obstaja. Umetnost je najti nekoga, ki ima kompatibilno "poškodbo", a je relativno obvladljiva, še bolj pa da sta oba zmožna, skupaj, drug ob drugemu, to poškodbo ozdraviti. To pa je že skupna rast partnerjev - rast partnerskega odnosa.
Imaš pa tudi tip ženske, ki ima močan čut reševanja in takšna je, nezavedno, pravi magnet za problematične moške. Tu ni problem, da so ti moški nezmožni ustvariti in vzdrževati zdravo partnesko zvezo. Problem je, da ona ni zmožna ustvariti partnesko zvezo z normalnim moškim, ampak vedno išče le takšne, s težavami.