Zivjo punce. No pa smo se mi dali skoz prvo bolnisko - malo mocnejsi prehlad. Nismo nic spali, bila je cisto narobe, imela malo vrocine in nekam hitro je dihala, tako da je en teden nisem dala v varstvo. No pa saj smo dolgo zdrzali, tri tedne
Od kolegice puncka je po dveh dneh uvajanja v vrtec dobila tako trebusno gripo, da so bili tri dni v bolnici, zbolela je pa se vsa druzina
Po novem obozuje pucanje noska
Vsec ji je namrec fizioloska
Valda ko kapnem v nos, nekaj pritece nazaj v zrelo in ji je ful vsec okus. Kar pila bi jo
Mi je kar nekaj mamic reklo, da so bili njihovi malcki isti.
Drugace je pa vedno bolj nabrita... nonstop me set___a okrog. Pride do mene, me prime za roko in pelje do omare s piskoti. Potem pa ce ga nocem dati, se jezno usede in protestira - a ni trma pri dveh letih?
Razume cisto vse, uspe ji ze sestavljati lego kocke in stolpe iz lonckov in risati. Govori pa ne veliko. Mene se vedno klice po imenu
Drugace pa amamam, papa, ata, teta, ajde, oponasa veter, avto in kuza, kaj vec pa ne. Je se cas.
Cepljenje in posvetovalnico pri enem letu bi morala imeti prejsnji teden, ampak sem zaradi bolezni odpovedala. Se morava jutri narociti.
Drugace je pridna - vedno vec razlicnih stvari je, AM ji dam samo se zvecer pred spanjem. Se pred tremi tedni ga je pila parkrat dnevno, ker drugega ni hotela. Skoraj tudi zna jesti sama, na zlicko ji pomagam naloziti, do ust pa lepo prinese. Tudi spi zelo lepo, po kosilu 1,5 h in ponoci 20-7, zbudi se max 3x in se takoj pomiri z dudo. Tako da sem ful vesela, da so se te stvari koncno uredile
Je pa ful nalepljena name, odkar sem zacela s sluzbo. Ce me vidi, hoce biti nonstop pri meni. Tudi igra se samo, ce sedim zraven. Pa nonstop bi se crkljala
Aja pa koncno se dobila M... upam, da naslednji dve prideta redno, da zacnemo spet poskusati. Se mi res spet lusta en mini mini ...
Verjetno je se veliko novega, pa mi sedaj ne pride na misel. Bom se naknadno sporocila.
< Sporočilo je popravil Shana86 -- 24.2.2015 21:17:18 >