shana Drži se!
Evo, jaz že 3 dni preživela v službi. So me itak zasuli z delom, kar je ubistvu ok, da ne razmišljam toliko o malem. Imam potem ob večerih kar krizo no, vsak večer malo pojokam, ker ga tako pogrešam. Res, prav srce se mi trga. V varstvu je malemu super, srečen je, me je sicer vedno, ko ga pridem iskat, ful vesel in kar "steče" k meni, a se vidi, da mu je tam lepo in varuška res lepo skrbi zanj, zato ne kompliciram več (mi je jasno, da pač ne more biti vedno vse po moje in ok, doma bomo po moje, bom furala svojo "politiko", drugje pa kakor pač imajo - mi je res glavno, samo da se ima lepo, da je previt, sit in pocrklan, če to rabi). No, takoj 3. dan v varstvu mi je varuška poslala sms, da je mali naredil prve 3 samostojne korake. Itak sem se spet skoraj zjokala, ker pač nisem bila zraven, ampak pač. Ah ja. Je pa čisto navdušen nad družbo, se s puncami kar zaposli - one pa z njim. Pa nasploh ni težaven otrok, tako da je zaenkrat njemu v varstvu super, tudi jokal se ni nič kaj. Sem še slišala vsak dan, da še ni videla bolj veselega in srečnega otroka. Pa pomahal je tudi že parkrat. Ko hoče naredi marsikaj. Haha.
Drugače smo tudi ok, zdravi (trkam!) zaenkrat. Zobki še vedno rastejo, samo še ne vem, kje bo ven pogledal. Ga kar matra trenutno, zadnje par noči ga slišim, da v spanju parkrat zajoka, kar je ponavadi vedno preden zobek prebije dlesen. Tako, da samo čakam. Zaenkrat ima 7 zobkov. Osmi pa na poti. No, mogoče jih je več. Bomo videli.
Danes sem mu kupila prve prave copatke oz. čeveljčke. Ima kar široko stopalo in visok nart, tako da že vidim, kako se bomo naletali ob nakupovanju čevljev. Nič mu nisem spravila na nogico, dokler nisem potem odkrila enih toplejših Adidask, ki so mu pa prav sedle na nogo. Ima nogo za Adidaske očitno.
Malo je edino meni žal, ker se nisem bolj pozanimala o 6-urnem delovniku prej. Zdaj itak računajo, da bom na polno tam aktivna in je to to. Sem pa 100%, da če/ko bova imela 2. otroka, da ne grem nazaj za 8. ur. Ah ja...
Mi naslednji vikend praznujemo. Komaj čakam, čeprav vem, da bo vse na hitro, ker pač med tednom ne bo nekaj časa za razne priprave. Bomo že.
Punce uživajte!