IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
zdaj je pa na mestu, da se ti javno opravičiš mnogim uporabnicam za vsa nategovanja, tistim, ki so te resno jemale, si vzele čas in voljo ter odgovarjale na tvoje teme
Mi smo se zahvalili. Prakticno so taki projekti dobrodosla stvar za vsakega. Predvsem pa bodo od njih mogoce nekoc imeli nasi otroci. Nekoc je veljal rek, da papir prenese vse. Danes pa velja, da net prenese vse.
Z dolocenimi nasveti smo pomagali oz. svetovali tudi mi.
Res je! Ce smo stopili na podrocje zdravstva, smo se pozanimali, da nismo podali kake napacne infote. Spomnim se, da je nas sodelavec Anze, sredi noci klical nekega psihiatra (znanca), ker se mu je zasmilila neka uporabnica, ki je ravno rodila in je imela neke tezave. Takrat ste potem ubogega Lukkca napadli, kaj se vsaja na nosecniske tegobe. Pa je prakticno edini napisal preverjeno pomoc dejansko strokovne osebe.
Je pa forum prostovoljna stvar in nihce ne more imeti garancije, da so zgodbe v ozadju resnicne. Ste pa res vcasih z Lukcem prav grdo debatirale. Hahahahaha, ubogi revez no. Se meni se je kar smilil. Hahahahahaha
Aha, mogoce podatek, v Avstriji so Thomasa obozevali! Resno. Sploh se ni mogel skregat. Slo je tako dalec, da bolj kot je tezil, bolj so ga ljubili. Hahahahahahahaha.