IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*
IZVIRNO SPOROČILO: mari1234
@patrino: Malo me čudi, da Lukka vedno tako braniš. Tudi jaz sem mu, ko se je začel oglašati, napisala nekaj spodbudnih besed, saj se mi je zazdel zelo nemočen v svojem trudu a z dobrimi nameni. Potem pa sem prebrala tole:
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Po enem tednu je spet pri vtičnici in se hinavsko smeje. Sem se smejal nazaj, stopil počasi do nje jo odpeljal do kuhinje in jo s kuhalnico trikrat fajn usekal čez rit. Cel teden je imela kolobarje na riti.
in seveda spremenila mnenje. Tako nasilje nad otrokom? Nedopustno.
odvetnica P. ?
zagovor si že spisala?
Miška jaz sem ti odgovorila in to precej na dolgo. Kaj imaš recimo ti povedati v odgovor na moj post. To ponavljanje o tem , da Lukka da Polži po riti nima veze s tem ( in tega nikoli nisem odobravala) . Ker sem že povedala, da jaz ne govorim le o njem temveč na splošno o vašem neprijetnem obnašanju, ki tera vse uporabnike, ki delajo tale forum simpatičen in zanimiv, dol, ker se naveličajo brati in prenašati vašo bedno izživljanje. Tvoj komentar v zvezi s tem? Tudi ti si, če se ne motim iz tistih časov in glede tvoje udejstvovanje pri tokratnem linču Lukke, ni čudno, da si še tule gor.
Matejči- tudi tole mi je "zapelo za oko" , ko sem šnofala po starih temah. Že v preteklosti si jih dobila po glavi zaradi tvojih , velikokrat brez veznih foto vložkov, še posebej , takrat, ko nimaš kaj pametnega povedat ( kar je milo rečeno očitno velikokrat
). Hja, še k sreči, da lahko človek kaj takega prebere in vidi, da ni le on tisti, ki mu je to velikokrat mimo
. A kaj konkretnega ne bi uspela spraviti skupaj in znala povedati- mislim tako- brez foto vložkov?