cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nenačrtovana nosečnost- neodgovornost otrokovega očeta

clock-img

28.05.2014, 21:07

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
a je bil dnk test narejen, da ve da je njegov?

Kolikor razume, je bil opravljen test očetovstva:

IZVIRNO SPOROČILO: majkeljanuar
da je oče. No, testi kažejo, da je,

clock-img

28.05.2014, 22:58

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Kolikor razume, je bil opravljen test očetovstva:

IZVIRNO SPOROČILO: majkeljanuar
da je oče. No, testi kažejo, da je,

aha, nisem opazila.

kako žalostno vse skup..

clock-img

29.05.2014, 10:24

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Meni se smilijo vsi trije: ona si otroka v tej situaciji verjetno ni želela, on sploh ne, otrok je itak najbolj bogi, ker pač ni fajn, če se že rodiš ločenim staršem, ki se ne moreta...

petea, zrelostni izpit, hehe, dobro, da ga še ni bilo, mislim, da mene ne bi bilouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

29.05.2014, 11:51

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
petea, zrelostni izpit, hehe, dobro, da ga še ni bilo, mislim, da mene ne bi bilouser posted image .

pa tričetrt človeštva tud ne. user posted image

clock-img

22.08.2014, 09:51

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Mogoče je tema malo zaspala pa naj še jaz povem mojo zgodbo. Sama se otrok ločenih staršev. Z očetom smo vedno imeli super odnos (ko smo bili še skupaj) potem pa sta se ločila in je oče mene in sestro dejansko kar odrezal. Cca pol leta smo se še mal videvali potem pa vedno manj in vedno manj. Niti pokliče ne... Sedaj ima novo družino s tremi malimi otroci... A mene recimo ne poklici že skodaj leto dni. Le za RD sem dobila mail Vse najboljše - še vedno tvoj oči......

Nekaj časa sem se spraševala zakaj je postal tak, sedaj mi je pa vseeno. Če bo po sreči bom imela sama otroka drugo leto, za katerega mu pa ne bom povedala, razen če me pokliče da se mogoče dobima. Problem je v tem da sem ga vedno jaz klicala sedaj sem pa rekla lej če bo hotel kontakt bo poklical... Da bo pa dedek pa naj izve kakor želi. Če noče imeti kontakta z mano potem pa v redu.

Tudi moj mož tega ne razume saj če si ti oče ne vem kak lahko čez noč prekineš stike...

clock-img

23.08.2014, 09:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

MauMow, meni tudi to ni jasno - kako lahko po ločitvi kar zanemariš stike z otroki? user posted image

na švedskem recimo, je difolt praksa, da je deljeno skrbništvo in otroci preživijo isto časa z obema staršema. vem, ker imam prijatelja, ki ima obdobja, ko ima svojo hči pri sebi, jo rihta, vozi v šolo itd.. in obdobja, ko je sam doma.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.8.2014 9:44:56 >

clock-img

23.08.2014, 12:41

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

MauMow, meni tudi to ni jasno - kako lahko po ločitvi kar zanemariš stike z otroki? user posted image

Ja tudi meni ne. In on sedaj živi novo življenje z novo družino, midve pa tako kot da ne obstajama...Ne vem res ne kaj mu mora priti v glavi da to naredi!

clock-img

23.08.2014, 13:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem