Zdaj, ko tole prebiram o kr.porodnišnici mi je pa kar slabo ne moem verjeti, da obstajajo taki ljudje? Pa kaj pa v porodnišnici, ne morejo nič ukrepati ali kaj? Sama sem bila namreč v dilemi ali bi šla rodit v LJ ali KR in ravno zaradi nadstandarne porodne in običajne sobe, ter seveda 24 urne EA oz. ULTIVE sem se odločila za KR. Bila sem tudi na ogledu porodnišnice, kjer naju je s partnerjem srčno lepo sprejela ga.Lea Ahčin in nama vse razkazala in povedala kaj vse omogočajo in seveda je bilo navdušenje še večje, sedaj pa, ko berem o tej babci Mariji, ime si bom zapomnila pa ne vem, če je ne bi kar zavrnila, če jo dobim Ali je to možno? Bom rekla, da raje plačam, kot pa gledam enega, ki uživa ob bolečinah drugih,...100% se ne bi pustila. Sem že partnerju vse povedala kar sem prebrala in ga opozorila, da če sama ne bom pri moči, da bo on vedel kako reagirat,...
Kamilija vse dobro ti želim, da čimprej pozabiš to izkušnjo in seveda, če se le da tudi kaj ukrepaš,...verjetno nisi edina s tako izkušnjo, če jo ljudje poznajo,....jaz bi se posvetovala z odvetnikom, še prej pa mogoče predstojnikom porodnišnice, da če ne bodo oni kaj ukrenili, da boš pa ti,...ne vem, sem brez besed.