Helou!
No, kokr sem brala nekatere punce tukaj gor k so res zelo, zelo popljuvale P KR, moram sama napisati kontradikcijo temu.
Sama sem našega malega zakladka rodila 8.4.2012 v Kranjski porodnišnici in res lahko rečem samo pohvale o vpletenih, ki so pomagali pri porodu. Res, nimam niti ene žal besede za rečt. Ne vem, mislim, da je treba sodelovati z babicami in verjetno z anesteziologi. Vem, da je težko v danem trenutku, sploh ko nastopijo popadki, ampak vseeno... Pri nas problemov ni bilo. Niti, ko sem zahtevala EA, niti ko mi je odtekla voda, ... Skratka, res so bile vse prijazne.
Pohvaliti moram babico Evo Ješe, katera me je tudi ponoči ob 1ih sprejela, ko sva z mojim dragim uletela v porodnišnico. Ko mi je pobirala podatke in so bili vmes ornk popadki, je bila dosledna in me mirila.
Še ko mi je dala klistir, sva se hecali in smejali, da sem se lahko ja malo bolje sprostila. Ne rečem, da je bilo kot v nebesih (ker ko so popadki, je lahko samo pekel ), ampak se je pa toliko potrudila, da nisem bila še bolj nervozna, ker je bil to moj prvi porod.
Tko, da... punce oz. drage srečke nosečke - naj vas ne bo strah te kranjske porodnišnice in tako kot druge punce opevajo, kako je grozna... Naj vam povem samo to: Sodelujte z babicami, zdravniki in anesteziologi in verjemite, da bodo do vas zelo prijazni. V kolikor boste trmaste in hotele biti bolj pametne kot ostali v porodnišnici... potem verjemite, da kakšen lep sprejem ne boste doživele.
Drage nosečke, želim vam čim lepši in čim hitrejši porod. In vsekakor, bodite brez skrbi in brez panike. Slej ko prej boste držale svoje male drobižke v rokah in zadeve bodo pozabljene