pozdravljene
Pred 14 dnevi natančno 13.1 sem v Kranjski porodnišnici povila tretjega sinka Oskarja in tole pišem, ker sem bila blazno zadovoljna z osebjem, zdravniki in babicami.
Vse je potekalo lepo in prav,rodila bi v eni uri, če ne bi otrokova popkobvina zdrknila v porodni kanal, kar bi lahko povzročilo smrt otročka, če bi se rodil skozi porodni kanal.
Vsaka čast babicama Mateji in Maji in dr.Handžarju, ki je kljub nočnemu dežurstvu prisostvoval pri porodu.Intervencija je bila tako hitra, da sva se z možem komaj zavedla kako in kaj, ter da bo treba pod nož.
Preden sem zaspala mi je anastezistka rekla, sedaj boste mirno zaspali, ko pa se zbudite boste imeli že doljenčka in že me ni bilo več.
Ko se je otrok rodil, je bil moj mož prisoten, ko so da pregledali, stehtali in še celo popkovino je simbolično prerezal, potem pa ga je dobre pol ure lahko crkljal.
Ko sem se jaz zbudila,v operacijski, so bilo izredno prijazni,povedali vse o otročku in me pustili za trenutek z možem, da mi je vse povedal o malčku in me malo stisnil k sebi.
V intenzivni sem prosila kdaj bi lahko videla svojega sina in takoj za tem so mi ga pripeljali, da sem da dala na prsi in ga stisnila k sebi.Pripeljali so mi ga večkrat na dan,da sem ga crklajal in poskušala dojiti.
Vsa čast tudi sestram in osebju v intenzivni, kajti imajo dobre živce in so izredno ustrežljive in prijazne.
Tudi pri porodnicah nimam pipomb in tudi dodatek za otročka, kajti žal po carskem rezu nisem imela takoj mleka, ni bilo problema dobiti.
Ena sestra je rekla še celo če ne morem spat naj malega pripeljem k njim,da se bom vsaj v porodnišnici naspala, kajti nikoli ne veš ali bo spal doma.
Zahvaljujem se še enkrat dr.Handžarju er me je tudi na oddelek prišel pogledat kako in kaj sem in tudi babica Mateja me je prišla pogledat v intenzivno.
Vem da nisem najboljši pisec, ampak sem želela napisati nekaj lepega in vspodbudnega za Kranjsko porodnišnico, kajti vidim da je lepih besed bolj malo
Vse tri sinove sem rodila v Kranju in sem izredno zadovoljna z njihovim delom, zato ŠE ENKRAT HVALA VSEM KI STE POMAGALI NA SVET NAŠIM TREM FANTIČEM IN VSO SREČO ŠE NAPREJ, RESNIČNO SVA VAM OBA Z MOŽEM HVALEŽNA