evo jaz rodila 17.12 hčerkico in bilo super. pohvala babici Marjeti in porodničarju Reljiču. super ekipa smo bili. rodila sicer z EA, porod potekal hitro. ob 23.40 bila v P zaradi odteka vode, ob 4.15 rodila. ko sem prišla v sprejem so mi pogledali ctg, ni bilo popadkov, po pregledu koliko sem odprta so se popadki začeli. Babica Marjeta mi je zmeraj govorila koliko sem odprta, kaj bo naredila, anesteziolog je bil skoz ob meni, na koncu sem dobila še malo umetnih popadkov, tik pred tem sem prosila, naj me ne režejo, če ni potrebno, je bila pa babica slučajno že prej seznanjena z mojimi željami, ker sem ji pisala tukaj gor in sem čisto po sreči naletela na njo in me je res lepo vodila...je pa tamala kar iztrelila iz mene ven, tako da so vsi poskočili..imela je tudi ovito popkovino okoli vratu, samo je vse ok. Reljič je celo revijo listal in me bodril, da bo vse ok...pa tudi v tistem transu sva z možem čisto pozabila, da bi on prerezal popkovino, to sva prej izrazila in je Reljič lepo vzel fotoaparat in rekel mojemu, naj prereže popkovino on bo pa slikal...
tudi na oddelku so bili super. zjutraj ob 5 ti jo pripeljejo če hočeš ponoči sam spat, potem ti jo ob 6.30 odpeljejo in ti jo nekako do 9 pripeljejo nazaj.odvisno koliko je gužva. je pa tako, da so zmeraj skoz okoli tebe, te sprašujejo če je vse ok, če rabiš kaj...no vsaj pri meni je bilo tako, je pa res da sem bila v nadstandardni sobi, samo prvi dan, ko ta soba ni bila prosta, je bilo popolnoma isto.prijaznost do konca. pa še direktorica Škafar je bila pediatrinja čez vikend in so tamalo zelo dobro pregledal.
podpisala sem peticijo in tudi direktorica je rekla, da pri 1600 porodih letno ni pogojev da jo zaprejo...držimo pesti...