Da,Metuljček,življenski hobi,vsem ženskam se je domišljati in pisati take zgodbe...
Kot prvo,tudi ti si se razpisala namesto,da bi dala svojega otroka na sprehod...Do what you preach.
BGP niso sposobni,vse bi morali poslati v LJ in zapreti to bolnico.
Včasih se zadeva ne more rešiti takoj,ko se pripeti,ampak rabi čas,da dozori...
Večinoma so ženske nezadovoljne in zato toliko negativnih stvari.Razumljivo je,da če bi bil odnos in strokovnost na nivoju,bi bilo več hvale.
Forum je namenjen seznanjanju žensk o Kranjski porodnišnici.Očitno obstajajo ljudje kot si ti,ki raje vse pometejo pod preprogo.Hvala bogu,da nismo več 100 let nazaj,kjer so morale biti ženske tiho!Če te moti forum ga ignoriraj.
Logično,da je porodnišnica sama odgovorna,da ljudje iz nje delajo negativno reklamo.
Če bi bila direktorica bp,bi bilo vse bp.
Šola iz dojenja,zakaj jo nimajo vse sestre?
Ne gre za znanje ampak nepotrpežljivost,slab odnos-grozen odnos,nepomoč....
Odgovor na tvoje vprašanje : Se vam ne zdi čudno,da se piše samo o slabih stvareh...?
Meni se zdi očiten odgovor...ker je dobrih premalo.
Metuljček želim ti več ženskosti,znanje da ceniš ženske.
Očitno je,da ženske ,ki pišejo ta forum želijo bolje in ne isto!
Želimo sebi in drugim, tisto kar nam pripada dostojanstvo,pomoč in znanje.
Predlogov,kako izboljšati standard,je skoraj en sam...boljši odnos in prijaznost!In to je bilo napisano že 1000 x .Vendar noben ne sliši.
V pomoč boljšemu razumevanju,si preberi nacionalno neodvisno anketo o zadovoljstvu bolnikov v Slo.A misliš,da so se vsi zlagali in da je ne fer ,da je Kranj na ZADNJEM MESTU.
Jaz ne bi tako hitro napadala žensk,da si nekaj domišljajo.
Tko kt sem rekla bolje bit v Psihiatrični kot v Kranju,ki je dokazano in podprto dejstvo ankete!
LP
< Sporočilo je popravil tonfa -- 23.3.2009 20:24:46 >