Oj;nadalinka,
Z zeno sva zdaj prebrala tvoje pismo.Samo eno besedo imava zate,TOŽBA.
Tudi nama se je pred 4 leti rodila hčerka v 33 tednu,hvala bogu v LJ.Tudi pri nama ni šlo zlahka pri vzdrževanju tel.temperature.Sam sem avtomehanik,pa se mi zdi logično,če spreminš telesne pogoje pri otroku moraš to kontrolirat.Jaz bi jih tožil že pri 35.9.Zakaj ni noben kontroliral TT?!Kaj,če bi nehal dihat?
Ne morjo nekaj naredit in pol popravit,ko je že fejst narobe.Zaboga 34 stopinj pri nedonošenčku.Pri nama so skoz kontrolirali,izgleda,da so v kranju sami lenuhi.Naj jim kdo pove,naj se ne igrajo zdravnike in sestre ampak naj to bojo.Naj pridejo v LJ pogledat,kaj je oskrba nedonošenčkov!Z ženo nisva na začetku dobila dosti pomoči,ko sva povedala lečeči dr.,so sestre bile z nama cel dan.Ne 1 izmeno,CEL DAN.Pri vsakem hranjenju in previjanju so bile tam.Sva se pozanimala,da ima nedonošen otrok po zakonu več pravic in da zahteva več časa.Jaz bi jih tožu!
34 stopinj,da samo pomislim,da ima moja pika 34 stopinj?Ubijem jih....
A so potem merili na vsako uro?
Res se splača rodit samo v LJ,v Kranju imajo izgleda premalo nedonošenčkov,da so poučeni o tem.Jaz zmeraj rečem,kaj če se kaj zgodi,Lj ima vse...
A so ti kej rekli,da je 34 že na meji preživetja?
Izgleda,da je res bolnica naredi si sam.Izgleda,da bi morala še tako malenkost kot je meritev tt opraviti sam.Grozljivka!
To je živo bitjece,ne avto,zaboga.
Kot sva vidla v Lj,tam so vsako malenkost opravili,poučili.Ko so spremenili pogoje,brez tolplotne posteljice,so neprestano kontrolirali,da naju je to že motilo.Zdaj pri tvojem primeru,pa sem hvaležen,da so.
34 stopinj,kje zaboga pa so bili,ko mu je padala tt,kje so bili,ko je imel 36,35 stopinj itd...
Imaš otroka,ki je rojen pod srečno zvezdo,ker bi zaradi podhladitve nehal dihat,Kaj bi blo pa pol...a znajo tam oživljati,a bi moral to tudi sam naresti!!!!
Srečno Nadalinka,
HM
Toži jih!