ZANIMIVO!
v soboto sem dobila priporočeno pismo s povratnico iz porodnišnice Kranj,ki se glasi,da me vabijo na pogovor dne tega in tega.Celo res berejo!
V ponedeljek torej danes,sem klicala dr.Škafarjevo,ki mi je rekla,da so od nekod izvedeli za mojo nezadovoljstvo.Povedali sem ji,da sem vse napisala,da si ne želim več kontakta z njimi,po tako travmatični izkušnji.
Odvrne mi,da ne rada pušča stvari odprte in naj se oglasim.
Zdaj me zanima,kako se stvar z mojim obiskom lahko konča,me bo prepričala moje nezadovoljstvo v zadovoljstvo?
Tudi,če bi situacijo rešila pri meni, se bi problemi odprli pri vsaki tretji porodnici,ki bi bila nezadovoljna.In potem lahko cel svoj delavnik porabi na podane pritožbe.
Internet pri relativno malem številu rojstev v Kranju,je prepoln hudih obtožb,nezadovoljstev,nestrokovnosti in neprijaznosti,da ne rečem,da so bili novembra tudi v časopisu.
Naj raje ta čas porabi na izobraževanju svojega kadra o njihovem strokovnem delu,holističnemu pristopu in bo vedno manj pritožb.namesto,da skuša zgladiti probleme drugje,naj uredi probleme,kjer se ustvarjajo.
Torej z veseljem zaključujem svojo odisejado,jih puščam z očitno še kako ODPRTIM problemom in jim želim več humanosti,prijaznosti in zadovoljstva pri svojem delu.
Nadja