IZVIRNO SPOROČILO: pohojena
pozdravljeni, tole prepucavanje mi ne koristi. pomagajte mi ker sem še vedno v dvomih kaj storiti?
al pa kero lepo besedo al pa vzpodbudo če lahko. lep večer vam želim. zavidam pa vam ker nimate teh skrbi ki jih imam trenutno jaz.
Dvome bos morala razresiti sama. Kakor koli se bos odlocila, se bos odlocila kakor je zate v tem trenutku najboljse. Navsezadnje, sedanja odlocitev ni zabetonirana. Ce se odlocis ostati, se vedno imas moznost oditi v trenutku, ko se premislis. Skratka, lahko delas odlocitve od danes za jutri in nic vec, ter pustis casu cas, dokler ne dozorijo dolgorocnejse odlocitve.
Imas pravico biti jezna, ima spravico iti na vikend paket v toplice sama ali s prijateljico. Imas pravico vzeti si cas zase in vsak bozji dan iti po sluizbi na kavico. Pojdi po mestu in v soping. Pojdi h kozmeticarki in pedikerki. Prisili se, da se uredis nasminkas in vsakemu, ki ga srecas podaris nasmeh. Dovoli, da odlocitve dozorijo in same isplavajo na povrsje. V vmesnem casu ne unicuj sebe, temvec zivi zivljenje, ki ga imas. Stisni zobe in nasmehni se.