cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.12.2013, 15:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.12.2013, 16:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.12.2013, 16:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.12.2013, 16:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.12.2013, 16:56

clock-img

alda

pencil-img

3570

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

seveda! vsi ki pridete do mene v roku enega tedna, dobite piškote! user posted image

a lahk lakrice namest piškotov? user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

19.12.2013, 18:00

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

lude zene, upam da vsaj ne jesta slane verzije..

clock-img

20.12.2013, 08:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

20.12.2013, 09:18

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Jaz bom pa letos kot ponavadi spekla orehovo potico, ker se mi zdi, da brez nje ni božično - novoletnih praznikov.
S puncami bomo delale še cimetove piškote - imata svoje modelčke in komaj čakata, da jih lahko stestirata.

Mogoče, če bo volja in čas, naredim še polnjene mafine. Samo še ne vem, kakšne točno - bom imrpovizirala. Razmišljam o čokoladnih mafinih z borovničevo marmelado in vanilijevim pudingom. Mi trenutno vlečejo sočne kislo-sladke kombinacije (primerno stanju user posted image )
V glavnem, dobrot bo čez praznike veliko, še najbolj pomembno mi je, da doma diši po praznikih, sveže pečenem pecivu ... Mmmmm, se že veselim. user posted image

clock-img

21.12.2013, 00:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ok, kakor ste rekle - po kilo moke na peko in nič več.
mission succesfull se mi zdi; tukaj je fotka:
user posted image

zdaj pa čaka naslednja runda - linzerjevi piškoti (tudi s kilo moke)
fingers crossed user posted image

clock-img

21.12.2013, 10:04

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

O res lepe si nardila. In kg je res zadost za enkrat, jaz sem jih vceraj tud delala.
Ti povem se nekaj o piskotih, glede na mojo proizvodnjo linijo verjetno lahko. Ce das v testo samo rumenjak so piskoti neprimerno boljsi, bolj mehki, krhki. Ampak minus je pa ta, da so tudi bolj krhki ko jih delas in mores precej bolj pazljivo delat z njimi. Jaz delam vse piskote samo z rumenjakom.

Brandt skatla user posted image user posted image , sem zadnjic polno s prepecencem kupila, sam da sem skatlo dobila. Sam sem pozabla kje, pa bi se ene dve nabavla si.

clock-img

21.12.2013, 10:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

tukaj so brandt škatle zastonj tatali, ker so imeli neko prenovo embalaže in je bila promocija. tako da mi je tašča dve vzela, ker ve da jih rabim user posted image

clock-img

22.12.2013, 05:36

clock-img

lily32

pencil-img

1064

mateyka, hvala za idejo. Recept je res super, nastane krasno testo, ki ga lahko 100_x_ premesiš in se ne packa. Tako da sta lahko tudi moji gospodični (2 in 4 leta) sodelovali in (kljub temu) so nastali zares okusni piškoti. V 1,5 ure je bilo končano.

Danes bomo ponovili, ker sem delala samo s pol kg moke in jih bo do božiča zmanjkalo. user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 22.12.2013 5:37:11 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem