Luka ( vem da še vedno bereš objave, čeprav si rekel, da zaključuješ ) poglej, forumi so zanimivi zato, ker so po večini uporabniki anonimni in se med seboj ne poznajo in zaradi tega se lahko vsak besedno spravi na vsakega brez straha da jih bo dobil po nosu.
Jaz sem bila uporabnik že pred približno sedmimi leti, kot mlada mamica s polno vprašanj, ampak karkoli sem vprašala, sem dobila v odgovor ali zafrkavanje ali "poniževanje" ali besedni napad. In sem si mislila, da neke anonimne pametnjaovičke pa že ne bodo s takim tonom govorile z mano in sem forum zapustila. Vmes pozabila podatke za dostop do foruma in se pred kakšnim letom na novo registrirala z debelejšo kožo, močnimi živci in veliko mero potrpljenja, kar ti je tukaj potrebno, saj bodi 100% prepričan, da se najde le redko katera, ki se bo strinjala z drugo uporabnico. Svet ne bi bil zanimiv, če bi bili vsi enakega mnenja. Istomišljeniki so ti bližnji prijatelji, ki si si jih za prijatelje izbral zato, ker ti odgovarja njihov način razmišjanja. Tega pa tukaj ne boš dočakal, niti nisi tu za sklepanje prijateljstva ampak za izmenjavo mnenj in sprejemanja drugačnosti.
Jaz recimo se javim na temo, ki mi je zanimiva in v kateri lahko podam ali svoje izkušnje ali svoje mnenje zdaj pa kako bo kdo moje mnenje sprejel je odvisno od njega. Podam mnenje, če doživim preveč napadov, ga podkrepim ali ponovno razložim ( če me je kdo narobe razumel ), če pa vidim, da se napadi ne prenehajo pa odneham, ker se bo kmalu našel drugi uporabnik/komentator, ki ga bodo začeli pljuvati in tako se ne spuščam v neke prepire in besedne provokacije ( sem prav napisala?:)). Ti pa v tem še kar vztrajaš in normalno da te napadajo iz vseh strani; trmasti ti, trmasti vsi.
Drugače pa teme, ki jih ti odpiraš so res sam vrh in moraš pričakovati množični odziv, in ko vidim, da si odprl novo temo samo čakam, kdaj se bo začelo.
In da, najdejo se posamezniki, ki te z eno besedo ali enim stavkom zabijejo ali ponižajo, zdaj pa lahko da jim je to v krvi in so taki po naravi, lahko pa da to naredijo samo zato, ker vedo da se dobesedno obesiš na vsako besedo in jo analiziraš in jo vzameš za zlo.
Toliko od mene, če še kdo bere.