Tako, napišem še tole, potem pa želim, da se tema seveda za vekomaj zapre!
V jezi in nemoči sem seveda izpostavil temo, ker nisem vedel, zakaj moderatorji pač niso ukrepali. Zdaj mi je bilo s strani odgovornih tudi osebno pojasnjeno, da ni šlo za namerno spregledanje, temveč za enostavno preobilico in kadrovsko pomankanje. Zato se seveda zadeva z uporabnico še ni uredila, niti se posti še niso zbrisali. Zagotovoljeno mi je bilo, da bodo zadevo uredili tekom dananšnjega dne in se tudi iskreno opravičili za tak neljubi dogodek s strani uporabnice. To zelo cenim, kot cenim tudi to, da bodo ustrezno ukrepali in ustrezno kaznovali! Seveda vse po načelu njihovega podzakonskega akta oz. statuta, ki ureja dani portal.
Nekatere pravokacije so seveda za spregledat, ker smo tudi mi včasih malo raztreseni, ali pa nas določene stvari prej kot ne, ujezijo. Vendar določene pa gredo bistveno predaleč, zato je treba zoper njih brezpogojno ukrepat. Eno je namerno žaljenje in izpodbijanje tem, drugo pač reakcije na žalitveno napadanje tekom celotnega pogovora. Posmeh je eno, drugo pa je, če nekdo diskreditira uporabnika. Enkrat molčič, drugič molčiš, trejič upaš, da je bilo zadnjič, potem pa greš svojo pot. In hvala bogu, da je možna in hvala bogu, da obstajajo vendarle zakoni, ki določene anonimneže vseeno pripeljejo do zavesti, da pisana beseda, kljub temu, da je anonimna, lahko zelo boli. In da zanjo konec koncev tudi odgovarjajo!