cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katero obdobje je za žensko najtežje?

clock-img

06.12.2013, 13:30

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Kako se veselite te mene... A imamo moški tudi kaj podobnega, ker ne bi imel nič proti, če bi še jaz mel malo veselice, pa da bi mi hormončki divjali?

Lukka, mene se nobena ne veseli, divjanje hormonov ni tako kot v puberteti, ko te "meče" od presežka - tu te meče od premalo spolnih hormonov;). Veselimo se edino tega, da bomo lahko seksale brez zaščite, kar pa pri vama, kolikor mi je znano, že zdaj ni problemuser posted image .
Sicer imate pa tudi vi andropavzo, ja, če te zanima:).

Če je človek zelo nagnjen k samopomilovanju in smiljenju samemu sebi, mu je lahko vsako obdobje poljubno težko, po želji pač

Ja, ampak tudi če ni, ni fajn vsak dan bruhatuser posted image . Niti pod razno ni bilo nobeno obdobje tako težko kot nosečnosti. To misli še moja ginekologinja, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem