IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Patrino......ko je Napoleon prihajal domov z daljšega vojnega pohoda je po slu poslal svoj Jozefini sporočilo "Draga, prihajam, ne umivaj se......"
Fej fuj
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley5.gif)
že prej mi ni bil všeč, ker je bil tak majhen keberček, sedaj pa mi je še manj pri srcu- ni čudno da je bil izgnan- verjetno se ni umival
joj, ti pa tvoje kokice user posted image daj obrni ploščo, pa daj malo druge muzike za ples
Spešli za Lulu :
http://www.youtube.com/watch?v=jwI1j7sslYI Najprej je treba razjasniti pojme, potem lahko pa komentiraš. Trenutno pa samo žališ. Nihče ni rekel, da otrok ne umiva, temveč, da jih ne tušira vsak dan. Ja pa ja de- daj si preberi no- in zame osebno mačje umivanje ( kot sem ti napisala v prejšnjem postu) ne zadostuje in po vrhu vsega tudi vode ne gre veliko manj, kot če bi otroka konkretno spucal pod tušem. In zakaj se počutiš užaljeno? Saj sama veš kako čisti so tvoji otroci. In če hodijo v vrtec in se crkljajo še pri kom drugem kot pri tebi, potem ti bodo v primeru, da niso čisti, to kmalu povedali tudi drugi.
ti tako rada selektivno bereš in napihuješ svojo dramo v rugljevem slogu, da je težko s tabo debatirat na eni normalni ravni. saj zato pa se verjetno tukaj počutiš kot z drugega planeta - ker ne komuniciraš glih na normalni ravni ene konstruktivne debate
Ma Matejči ne sekiraj se no tako zelo- kaj te sploh gane, če se meni zdi dete, ki se konkretno umije 2x ali celo 1x na teden - umazano. To v reali sploh ni nič takega veš- v Bangladešu recimo sploh ni važno kolikokrat se kdo umavža . To sem samo jaz, ki imam dober nos in sem iz drugega osončja .
mi recimo, imamo une mokre krpice za dojenčke v kopalnici in se vsak od nas večkrat na dan s tem obriše. Naša babi bi na to imela komentar, da se s kolonsko še nikoli ni pokakana ( ona bi sicer uporabila bolj prvinski izraz
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/jezicek.gif)
rit brisala.
ne morem verjet kake higienske detalje pišem tle gor. user posted image
Za moje pojme so še vedno malo preskromni in premalo pogosti.
Moj otrok se kopa enkrat na teden (da operemo lase in da se nohti razmočijo za striženje), tuširamo se pa vsako večer, tudi otroka, ker mislim da se tudi on bolje počuti če gre umit spat. Ok vem da otroci ne švicajo tako kot mi, ampak kaj pa ritke? Jih umijete ob umivanju zob zvečer kr s krpo ali kako? Ker da par dni ritk ne umivate pa ... fuj, kaj naj drugega rečem. Tudi jaz delam v vrtcu pa morem žal reči, da tudi otroci včasih zaudarjajo. Ko se recimo pocartljamo večkrat zavoham neumit vrat pa za ušesi, zjutraj zadah iz ust, ko se previjamo neumite ritke in popki od doma in tako. Da se o dolgih nohtih ne pogovarjamo, to smo pa že mogli večkrat omeniti, da je treba redno striči, ker se drugače med seboj popraskajo. Otrok seveda ni nič kriv, ne morem pa razumeti staršev, da jim je težko vsako večer umiti otroka (vzame ti dobrih 5 minut), enkrat na teden postriči nohte in umiti otroku obraz in zobe preden ga pripeljejo v vrtec. Pri nas enostavno brez tega ne gre.
No, Tuljči- tule pa samo še moj podpis manjka. Očitno sva na enem planetu že dva osebka z normalnimi higienskimi navadami.
< Sporočilo je popravil patrino -- 14.11.2013 18:47:59 >