cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: starejši moški...

clock-img

18.04.2014, 23:05

clock-img

sombrero

pencil-img

52

Kar zagrabi, a prej se prepričaj, da bo šel denar k tebi, ko ga bodo zaprli.

clock-img

19.04.2014, 12:25

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

IZVIRNO SPOROČILO: pixy_

Drugače je pal zame popolni tip...nesramno bogat, kul oseba,precej starejši, odličen izgled za svoja leta, ogromen korenjak u hlačah....itd. tipi..

Hvala za komentarje

Zame je 'popolno' povsem kaj nasprotnega: da je duhovit, ustrežljiv, prijazen, sočuten, ne glede na širino denarnice, videz in velikost korenjaka.... Pa da je (vsaj približno) mojih let - da imava podobne težave, ne pa da si že on grobove ogleduje, jaz pa še razmišljam, kako bi nedolžnost izgubila... Ampak jaz sem iz podeželja, kjer so morda drugačne vrednote, sploh pa takih z jahtami ni v radiu 60 km (to je pa že LJ)

clock-img

24.04.2014, 03:44

clock-img

reni70

pencil-img

176

Mislim,da ti je na njem najbolj vsec njegov velikanski korenjak v hlacah in seveda denaruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem