IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Ej, ampak res noooo... daj sprosti se malo. Madona si zategnjena in še iščeš milijon razlogov za to.
Raje res malo poišči razloge, da si še zabavna in ugotovi zakaj pravijo, da je smeh pol zdravja. In ne, ni se ti treba smejat mojim šalam, ampak spet ne rabiš biti tak partibrejker. Svoje šale piši, jih bom z veseljem prebrala.
In če res tako slediš mojemu pisanju... bodi vsaj fer. Ogromno resnih odgovor sem dala (pri 6000 objavah ??), ampak tebi pade v oči le moje zahebavanje.
In ja... čeprav ima neka avtorica doma probleme s partnerjem ali s kolegico ali s sodelavcem (pri teh temah se lahko zgodi kak moj vložek, pri temah o zdravju, otrocih, financah, ipd ne dajem teh vložkov) še vedno ni razloga, da bi avtorica svojo situacijo jemala tako smrtno resno (kot ti) in na zadevo ne pogledala malo humorno in bolj sproščeno zaživela.
No, in ravno tukaj je mogoče razlika med nama... ti vidiš "resne težave" avtorjev na teh forumih, jaz vidim "situacijo". Še enkrat povdarjam... otroci, zdravje, finance, izguba službe,... niso tukaj zraven.
No, to zgoraj je pa že bil resen komentar, moraš priznati...
(...eh, ravnokar sem ga verjetno pokvarila
)