cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: posvojitev st.petersburg

clock-img

18.09.2013, 17:30

clock-img

ronja

pencil-img

15289

hehe, daisy, fajn te je brat, res se spravi kak blog napisat:)
Sicer pa po moje ni, da ostali ne bi želeli sodelovat v teh temah, samo si včasih ne upamo - vsaj jaz. Nočeš nič slabega, ampak lahko s kako neprimerno izbrano besedo koga užališ in ker o teh stvareh nimaš pojma, si rajši tiho... Vseeno pa za vse navijam, da dobijo svoje male zaklade v rokeuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

23.12.2013, 07:39

clock-img

Anonimen

Je kaj novega o posvojitvi iz St. Petersburga?
ČEBELKO, javi se!!!

clock-img

30.12.2013, 22:06

clock-img

Anonimen

Mah, Rusija je vsa hecna zadnje čase. Sploh ne veš, kaj bi si mislil. Nekaj se dogaja. Sibirija stoji, Moskva je tik pred tem, da se ustavi. St, Peterburg? In Perm? Američanom so ustavili posvojitve, nam naj bi jih pa tudi do podpisa sporazuma. user posted image  Ve kdo kaj več?

clock-img

31.12.2013, 10:16

clock-img

Anonimen

Super.. user posted image user posted image user posted image Še malo in ne bomo meli nobene možnosti več.. Bravo, država naša!!!!!

clock-img

31.12.2013, 11:03

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

ne jokat, vedno, vedno, vedno se najde neka pot in neka rešitev in če je še toooooliko ovinkov, na koncu je vse dobro (odlično pravzaprav user posted image ), če še ni dobro, še ni konec ... srečno 2014

clock-img

01.01.2014, 21:17

clock-img

čebelko

pencil-img

5

Kolikor meni znano je situacija sledeča:
Rusi na veliko spodbujajo domače posvojitve in rejništva (za lepe denarce). user posted image
Nekega velikega interesa za mednarodne posvojitve ne kažejo (tak dobiš občutek).user posted image
Sicer pa so Francozom zaradi priznavanja istospolnih skupnosti zaprli vrata, prav tako pa tudi staršem samohranilcem iz tujine.
Zanima me kaj bo po 01.2014, ko naj bi prenehal moratorij na posvojitve ameriških državljanov.
Je pa res, da se nonstop izmišljajo neke nove fore in predpise, ki nam nič kaj ne olajšujejo zadev (dodatni papirji in zahteve).user posted image
Kaj se bojo izmislili v 2014 kdo ve?

VSEM, KI SMO NA TEJ POTI PA ŽELIM VELIKO SREČE IN DOSEGO CILJA V LETU 2014user posted image
PREDVSEM PA NE OBUPAT IN VREČ PUŠKE V SNEG!!!!user posted image

clock-img

02.01.2014, 06:13

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Čebelko, pa sta šla vidva na to pot? Koliko sta daleč?

BK,oooo, lepo, da si se javila. Daj, napiši kaj več.. user posted image

clock-img

02.01.2014, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem