IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica
Mamica deklicam kako kaj vaša prvošolka? Že imate vse nabavljeno? Je doma ali v vrtcu (če sem prav razumela v tej službi nočeš nadaljevat)? Naš bo še julija, potem bo pa imel 1 mesec počitnic pred šolo...
za šolo nam manjka samo en delovni zvezek in posoda za vodo (za čopiče prat). pri nas potrebujejo samo en delovni zvezek, kaj pa pri vas?
Služba: Meni je všeč in tudi pisana na kožo. Imam diplomo iz tega področja. Problem je edino v tem, da med mojimi zadolžitvami je tudi nadomeščanje sodelavca in delati bi morala vsak drug vikend (sobota in nedelja). Nadomeščanje bi šlo edino na kratki rok (dan ali dva), ker je fizično preveč zahtevno za žensko. Vse ostale zadolžitve bi šle.
Problem je v tem, da bi bila samo dva zaposlena, jaz kot vodja in on kot moj podrejeni. Dela je toliko, da če bi hoteli, da vse normalno teče, bi morali biti trije. Oni vejo to a nočejo priznati. Saj veste, to potem stane, če je še en zaposlen.
Ker pogodbe sploh nisem vidla, se bom sklicevala, da je nisem zavrnila, ker mi je niti niso dali v branje. Svetovalka na zavodu ve, da mi pogodbe niso dali. Tega papirja pa ne bom podpisala, ker tako kot je trenutno zapisano, je meni v škodo. So pset sebe ščitili in niso po resnici napisali.
Obe hčeri imam v vrtcu. So čez poletje zamenjali enoto in prav uživata. Imam jo pa imeti namen kar do konca notri, ker prej še nisem točno vedela, kako bo z službo. Mogoče se bo pa na koncu vseeno obrnilo meni v prid.
Mentorju sem všeč in me tudi zagovarja. Vidi v meni, da bi se dobro odrezala, ima pa kar zvezane roke. Je edini problem z enim, ki je po hierarhiji nad njim. Če se po kakšnem čudnem naključju nazadnje obrne v mojo korist, bom verjetno morala kasneje iskati kaj drugega. A služba je le služba. Pa kakor sem rekla, delo mi je zanimivo in privlačno. Bi pa imela verjetno metanje kolen pod nogo. A z vsem tem se bom ukvarjala, če bom vseeno sprejeta.