IZVIRNO SPOROČILO: lili25
komarji: ne m niti pravit, ker sem skoraj v celoti popikana! jaz te golazni ne maram! ti insekti so mi pa prav nadležni! ne vidim smisla njihovega obstoja! in to je res edina reč, ki lahko šla v zgodovino. še muhe me toliko ne motijo, ker tako crknejo kmalu, imajo pa tudi polno plenilcev.
Tudi jaz sem prav nastrojena proti mrčesu. Nič mi ne pokvari noči/večera bolj kot to.
lili25: Kaj je s temi novicami? Sem tudi sama pred kratkim slišala za fantka, ki bi moral septembra v 1. razred, pa so izvedeli, da ima levkemijo. Kako zelo žalostno
Ob takih trenutkih se res zavem, kako nične so moje težave.
Sama zanimiva znamenja smo združena v tej debati
Tudi jaz jemljem horoskop bolj za šalo kot zares, včasih se je prav fajn malo pohecati. Se pa strinjam, da je VELIKO odvisno od vzgoje. Jaz sem se od svoje mame naučila rahlega kuhanja mule, pa sem kar ponosna, da sem se v zvezi to odvadila
Sicer ni bilo tako hudo, pa vseeno - moj bi si zaslužil kakšno mini (bronasto, npr.) medaljo
Eno vprašanje za vas: a katera varčuje v obliki kakšnih računov/vlaganj v sklade? Na banki so mi ponudili 101 možnost tega, pa sem tak ziheraš, da se ne upam za nič odločit. Itak imam službo za določen čas in samo še nekaj časa zagotovljen prihodek. Imam pa nek varčevalni račun, kamor čisto po želji (vsakih par mesecev, ko se kaj nabere na osebnem računu) manjše zneske (100 € npr.) polagam nanj. Kadarkoli jih lahko tudi nazaj na osebni račun preložim, nič ni obvezno itd. No, pred selitvijo sem ta račun itak spraznila, sedaj se pa trudim, da bi spet kaj zraslo