Heh, tam zraven je bila nova masina od te gospe, Ronja ti bom jutri dala link, ampak sam ce bos prezivela od zavisti verjemi, pri tisti masini pa si res lahko zavistna.
Hehe, čisto verjamem, imam pa glede zavisti eno svojo teorijo: da se najbolj splača veselit z drugimi, potem se maš lahko fajn tudi če nimaš tega, kar bi si želel, ker vedno se pa najde kdo, ki ima
. Zdaj se lahko recimo veselim s tabo, pa mam nekaj od tega, da ti dobiš fajn mašinco
.
Danes ti pogledam v štacuni, če bom našla durum zdrob, koliko stane, ok? V mlinu bo pa skoraj 100% ceneje.
Kar se šob tiče zanimive ideje:). Jaz sem jih do zdaj na svojem simacu kar sproti pucala (res pa je, da pri teh to ni nek problem, navadno se kar lepo da, mislim ni problem zraven prit, ker so tabolj čudne sestavljene iz dveh delov, ki jih lahko narazen vzameš). Se mi pa zdi, da če ne bomo meli 2 hladilnikov, jih bom tudi potem, če/ko bom mela tako tahudo mašinco:D. Ker nam kronično primanjkuje placa v hladilniku in zmrzovalniku:D. Trenutno sta v prvem 2 pladnja tiramisuja, v drugem pa ene 2 kili zmrznjenih banan in 2x toliko ostalega zmrznjenega sadja (zdaj delamo sladoled iz zmrznjenega sadja z enim precej poceni strojčkom (yonanas, manj kot 50€, tak da to si še lahko privoščim, hehe
, dobila za rd
), ki pa presenetljivo dobro dela:)). Pa računaj, da tamali še ne pojejo toliko kot boo čez par let
. No, razen, če bomo res pogosto delali, kar je pa zelo možno, če bi mašinca res lepo delala:).
A tele peči za kruh, po katerih se sliniš
, so v bistvu neke vrste krušne peči ali kaj drugega? V tem verjetno lahko pečeš karkoli (kar prenese višje temperature)?