cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: izbira torbe

clock-img

07.08.2013, 13:25

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

V MK se ti zdaj splača pogledat, kolikor sem vidla imajo zdaj popust 20% na vse šolske torbe :) Kar se že kar pozna. Pa tud izbiro imajo itak dobro pri njih.

clock-img

10.08.2013, 12:29

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pri nas imajo skoraj vsi otroci torbe s kolescki. Se pa strinjam s pastetko, so velike razlike v torbah. Jaz sem nasemu za solo kupila tole http://www.potterybarnkids.com/products/spider-man-backpacks-sp2013/?pkey=dspider-man-collection& je zelo lahka, kvalitetna in na hrbtu fajn oblazinjena, tak da z lahkoto nosi tudi na hrbtu. Do zdaj je v vrtec nosil eno poceni varianto na kolesckih in je velika razlika.

clock-img

16.08.2013, 18:59

clock-img

zvezdica05

pencil-img

225

Hope, pa si naročila takšno personalizirano, z imenom? Katero velikost pa? So to trde, samostoječe torbe?
Aja, pa poštnina me zanima. Na hitro sem ppregledala, pa ne najdem...

< Sporočilo je popravil zvezdica05 -- 16.8.2013 19:07:40 >

clock-img

27.08.2013, 13:50

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Mi tudi gledamo solske torbe. Ali lahko katera napise, konkretno s katero firmo ste zadovoljne in s katero ne?
Pred leti sem kupila za otroka Samsonite-ovo in nam je zdrzala pet let, sedaj sem pa ugotovila, da takih ni vec.

Dobre torbe so vsaj po mojem mnenju Target pa Nikidom Roller. Target je itak splošno znana, da gre za kvalitetno torbo, tud izbiro imajo ful dobro, Nikidom Roller pa je na koleščka, ampak gre za res dobro torbo, vsaj koliko so mi rekli straši, katerih otroci imajo tole torbo. So pa ful vdržljive in praktične pa ergonomske.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem