cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: IVF dr. Merlo

clock-img

04.06.2013, 14:56

clock-img

monsy

pencil-img

386

Nič se plača kar jst vem je prvih 6 zastonj. Če se pa motim naj me kira popravi. Ga bom uprašala ju3 še enkrat pa vam sporočim!!!!! user posted image

clock-img

05.06.2013, 21:11

clock-img

monsy

pencil-img

386

Jp zastonj je prvih 6 user posted image
mi začnemo avgusta ivf komaj čaaaaakaaaaaam!!!!!!!!user posted image

clock-img

11.08.2013, 17:47

clock-img

cebelice

pencil-img

14

Monsy
hvala ker si vprašala:) kaj si ta mesec že v postopku? Koliko časa pa si čakala pri njemu za prvi IVF postopek, si bila prej na klomifenu in koliko časa. Sprašujem ker meni je tudi reku da gremo v jeseni v postopek, sam sem nekaj v juniju v čakalnici slišala ko so punce govorile da ne ve kako bo v jeseni zaradi denarja:)))

Držim pesti pa javi se kako ti gre:)))

clock-img

12.08.2013, 14:40

clock-img

monsy

pencil-img

386

oj cebelice
...nisem še u postopku, sem dobila M, oni so pa na dopustu,...in še cel ta teden user posted image
Tko da kot zgleda bomo tud mi u septembru začeli..
klomifen sem pila 3 mesece ma že kakšno leto nazaj, pa ni pomagalo. čakala pa nisem neki dolgo, junija sem bila na pregledu in mi je rekel naj pokličem takoj avg. sva z mojim že vse uredila, dala oba kri, nabavila sem tablete,...kot je Merlo ukazal user posted image

samo še čakamo naslednjo M,...8.9. user posted image

Lp

clock-img

12.08.2013, 18:07

clock-img

cebelice

pencil-img

14

monsy
jaz sem tud zadnjič klicala in je sestra rekla da ga ni, tako da me je naročila za 2 sept. Sprašujem te glede klomifena, ker tud jaz sem pri njemu zdej nazadnje pila klomifen pa ni nič pomagal, zato sem dala še enkrat kri za pregled hormonov izvidi so o.k. kaj bo pa reku v sept. pa ne vem. Me zanima koliko dolgo si morala čakati da te je dal v  postopek. Aja kaj ti si njegova pacijentka?
O res škodauser posted image da ne boš mogla že ta mesec v postopek.
No potem se verjetno kje srečamo v čakalnici v sept.user posted image  Hm kakšne tablete pa si morala to nabavit, kaj ne plača zavarovalnica????

clock-img

13.08.2013, 13:58

clock-img

monsy

pencil-img

386

cebelice imaš ZS user posted image

clock-img

16.08.2013, 18:38

clock-img

cebelice

pencil-img

14

monsy
lahko mi pišeš na mail user posted image metulcicamoja@hotmail.comuser posted image

l.p

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem