cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Pommes frites

clock-img

12.03.2013, 22:59

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ko sem prebrala, da vrečke odpirate in cvrete, mi je podobno, kot bi vprašala kako delate golaž in bi pisale, katero konzervo imate najraje user posted image

user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 23:04

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

jaz tud tko nekak. s to razliko da za prebranec prisegam na Čad v Rožni user posted image user posted image
user posted image

Oooo, mljask. Čeprav je tudi od Ete dober. Ena redkih stvari, ki mi je boljša kupljena kot doma pripravljena.

clock-img

09.04.2013, 00:15

clock-img

archie

pencil-img

1560

mi imamo v zmrzovalniku vedno v Hoferju kupljen ponfri (ponavadi bolj za rezervo, ko je treba kdaj na hitro kaj narest). pa meni je v nosečnosti na začetku blazno pasal (ko mi zaradi slabosti ni pasalo nič drugega).
Pečemo ga v olju v posodi. Po uporabi ga shladimo, prelijemo v plastenko in tako ga upobljamo, dokler je olje lepo. Če cvremo notri kakšno zadevo z drobtinami (gobe, meso ali sir), olje ni več lepo. Če se uporablja samo za krompir, je za večkratno uporabo.
sem tudi probala že doma narest ponfri, pa je ratal grozno masten.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem