SOnček, tudi jaz sem jih imela pred postopkom strogo na 28, no potem pa so se mi skrajšale in se je glih izšlo, pred novoletnimi prazniki sem že gledala+
. ni pa reš nič kompliciral, da sem že po 2 mesecih nazaj, glavno, da so bile 3
.
ja, v drugem postopku. imam baje zelo slabe jajčnike (PCO), pred 3 leti sem spontano zanosila v prvem poizkusu, a je sledil ss v 12.t., pa kmalu za tem še en ss, a zgodaj. pol pa ni šlo in v 1. postopku sem imela bravele in diphereline, 2 celici, brez et, špikala sem se 20 dni, reš je rekel,da sem najslabša pacientka, kar se tiče odziva, da sem mu pa v vseh drugih aspektih (optimizem, volja... všeč
, v drugem postopku dolgi postopek diphereline in puregon, špikala sem se 18 dni, vmes krvavitev, ciste, obupavanje reša, a se nismo dali, oplodili sta se 2 celici, ki so jih tudi vstavili. no, ena me ravnokar žgečka
. meni je bilo lažje, ker sem vedela, da lahko zanosim, se vgnezdi, plodek živi, vedela sem, da so krivi jajčniki in da ko bo prava celica smo že na dobri poti, da se enkrat tudi obdrži.
Čeprav se zdi, da tega sranja ne bo nikoli konec, rabiš samo en dan, da vidiš+, pa potem veliko sreče in počitka, da se obdrži in si na konju. tako, da kar glavo gor, ko boš lahko spet optimistično zrla v nov postopek, bo le-ta kmalu tukaj in upam, da uspešen.