Mi smo pa danes spali od 20h do 5h zjutraj , sej ko je začel jamrat in me s tem prebudil, sem bla še jst tko ful zaspana in ko sem mu šla pripravljat fojter in vidla kolk je ura, ma me je u šusu prebudil, mislim KVA??? Sej ne vem, a je to dobr al ne, sem bla pa najprej panična, da je kaj narobe z njim, da je tko dolgo spal, sam mali je bil videt čist ok, dobre volje, sam orenk naspan.
Zgleda, da dons ne bomo šli nč ven, k je tak zoprn dež, bova mogla pa doma bit, mah sej, mam itak za pospucat, pa kej ornk bova skuhala, pa bo...Pa Mozarta bova poslušala, ga ma mali tko rad, ma ja, to ma po mami , jst ga poslušam že iz OŠ dni.
Kontracepcija - pojma nimam kaj bom.... do KT mi ni, sem jih pred 100 leti jemala, pa še to kratek čas, ker jih nikakor nisem prenašala, ne enih, ne drugih, ne šetnajstih.... razen, če so kej novga naumili, drugače pa vse kar je na hormonskih, men ne paše,mirena tud odpade, nekak na koncu vedno pridem do kondoma ali diafragme, sam kaj, ko se bojim, da ne bo dala zadostne zaščite, ker na koncu bo tko nabirala prah nekje v predalu...... tko, da...... Kaj boste ve izbrale, oz. ste že izbrale?
HeLenčica - vsaka čast za pridobljeni 2 kili , kar nisem mogla verjet, ko sem prebrala. Mi se pa tko borimo za vsak gram, pa še to z AM, pa vsako kapljo svojega mleka tko čuvam, da pride v njegova usta in da ne steče kam mimo , ga vagam sicer vsak dan pred kopanjem in je kak dan za ca.20g lažji, pa nato naslednji dan več pridobi pa tko, smo pa zdej na 4670g (porodna 4130) pri 4 tednih.
Pri tetki Arniki bi rada naročila Oleovit kapljice pa homeopatske globule, pa morda za Antiflat, pa je ne prikličem, bom še zdle 1x poskusila dopoldan. Vem mini86, da ima zasoljene cene, vendar me še vseeno pride cenej, ko pa da se sama odpravim v A, sploh, če grem samo po to.
Želim vam lep dan, čeprav ga bomo preživeli notri
pa upajmo na boljši jutri