hojla!
da vas na hitro pozdravim
vidim, da pridno čvekate. malo sem na hitro preletela, podrobno pa še nisem prebrala. me en šiv - tazadnji - tak boli, da komaj sedim. drek ja.. upam, da čimprej odpade.
porod je bil super in hiter. v nedeljo mi je, pred kopeljo ki sem si o s takim veseljem pripravljala, začela odtekati voda. no, najprej nek kup sluzi, potem sem namesto kopeli vzela tuš in se na hitro stuširala in umila glavo - kot bi vedela, da se pripravljam na odhod in potem sva se z atijem spravila pred tv gledat Seks v mestu 2. in me nekaj požgačka in kihnem, in se ulie voda. haha! ja, ob kihu mi je začela odtekat voda no, pa smo malo počakal kaj bo. pa so se začel mal popadki. taki brezvezni, ampak redni. in sva šla... prideva v sg, me dajo na ctg, preverijo, če je bila plodovnica in te finte... in se do 5h zjutraj ni dogajal čist nč posebnega. prepočas je šlo. popadki so bli tk bedni, da z njimi res ne morš nč. in so mi dal umetne. mal sm se jih bala, kr pravijo, da so ful huj kot naravni... pa ni blo tk hudo. no in pol ob 6h so mi predrli mehur, da je stekla še ostala voda, ker se je prepočas izcejala. in ob 8h sm dobla EA, ob 9:06 pa smo se že cartali. skratka, po umetnih je šlo ko šus.
mi je pa en delček posteljice ostal v maternici in so mi pol kr EA do konca našopali in me zoperirali kar v porodni. je blo mal neprijetno, ampak je bil ob meni Andrej, Maj se je cartal pri njem, sva se pogovarjala in hecala in je kar nekako minilo. potem me je še dr. Lužnik malo pošil, ker sem se raztrgala...
na oddelku sm mela pa tako bedno cimrno, da... eh! v celih treh dneh sva spregovorili 3 stavke. pa sm ji kj rekla pa tko, da bi stekla kaka debata... apak ne, ona je kr kimala al pa odkimala... eh! komaj sm čakala, da pridem domov.
Brin je nad bratcem totalno navdušen in tako je ljubeč... pravo srce mamino! je pa tk čutstven, da ko Maj joka, joka še Brin, ker mu je hudo, ker bratec joka in pol se mi oba jokata svašta...
dojimo se na ob ure in pol pa tudi do štiri ure. ponoči kar lepo spi, tako da smo vsi zadovoljni.
smo pa že iz P prišli s krčki. dajem mu biogaia in coliprev. pa se je stvar kr umirila. očitno pomaga. al pa si samo mislim in je čisto naključje kakorkoli, samo, da se mamo fajn.
tak, bom zaključila, ker me že žuli downunder. sj bom zdj kj več sodelovala. obljubim!