IZVIRNO SPOROČILO: vesper
bijoux in sadrika koliko so težki zdaj vajini malčki? se mi zdi da kr dosti pojejo da se nasitita. Jaz mojemu ne upam dat več kot 90ml naenkrat. Zato posledično potem zbujanje na tri ure. Čez dan se včasih hraniva tudi na dve
danes imamo 14 dni in smo glih na porodni teži (4130g), samo je v zadnjih 4 dneh pridobil 100g, prej je pridobival 10g/dan, ker je tudi manj pojedel, samo po 30-40ml/obrok, zdaj smo mu cucelj zamenjali, da malo bolj teče in tudi lažje in hitreje je. Tvoj pa če hoče jesti, mu kar daj, joj kako bi meni bilo všeč, da bi le jedel več, se moramo pa tako namatrati, da na koncu vsega skup poje 90.
Glede patronažne je pa res ja, teži in teži okoli tega dojenja, da ja imam še bolj slabo vest, mater ji.... ta tvoja je pa res, no in na koncu ti prizna, da tudi sama ni dojila. Naš ponoči spi v enem kosu po 5-6 ur in mi je rekla, da ga moram obvezno budit na 3 in ko sem ga zbudilo, ni bilo od njega nič, prvič komaj sem ga predramila, da sem mu spravila cucelj v usta, drugič pa na koncu vsega skupaj ni pojedel 20ml v eni uri, če ga pa pustim, da spi, se potem zbudi res lačen in zato tudi več poje in sem ji danes razložila in komaj popustila, da mi ga zdaj res ni treba več budit.
Meni je najbolj zoprno to, ko bomo hodili naokoli, bomo mogli ta novolac in prekuhano vodo zravn nosit, no ne vem kako je potem s tem fojtrom, tega si ne predstavljam najbolj. Kako vi to prakticirate
Vesper?
Bijoux - se pridružujem tvoji misli, da komaj čakam pomlad, ali vsaj vremenu, podobno pomladnemu. Tole me tako ubija, da sem skoz not
Kar se dojenja tiče, si tako lepo in resnično prav povedala, ja, dojenje je res lepo, ampak, ko steče tako kot je treba.
< Sporočilo je popravil Sadrika -- 24.1.2013 14:08:20 >