punce kdaj boste pa ve začele uvajat gosto hrano? Pri 4 ali 6 mesecih? Saj vem, da malo prehitevam, ampak me vseeno zanima kako in kaj user posted image
nč ne prehitevaš..js mam že vse splaniran
no u bistvu sem imela to še ko sploh nisem rodila
mi bomo začeli z uvajanjem pri 6 mesecih..prvo korenček, drugi dan krompir, potem cvetača, kombinacija dveh zelenjav..
namen mam začet tako kot pri marcelu-če pa ne bo šlo se bom pa takrat ubadala s tem kako spremenit..
men je prav prišla knjiga-sem si jo tudi kupila, paparica za male papavčke..no u bistvu notr nič novega ne piše ampak so pa ideje-čist splošne k se jih nebi spomnil..
marcel je imel rad polento+zelenjavo+parmezan
pol razne zelenjavne juhice, pa notri topljeni sirček.. komi čakam to kuhanje za tamalo
sm pa vesela ker je glih tak letni čas da bomo vso zelenjavbo praktično na svojem vrtu, ker marcel je imel uvajanje pozimi in nisi kej dost mogu experimentirat z korenjem, kolerabo, krompirjem, jabolkom, banano, hruško..
< Sporočilo je popravil mini86 -- 23.2.2013 9:40:17 >