cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mars

clock-img

31.03.2013, 20:59

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

ne.

drugače pa: otroke učimo, da se ni lepo zafrkavati iz drugih, ja? da je vsak unikat, ja?
in s tem vzgajamo tudi sebe.

clock-img

01.04.2013, 14:42

clock-img

nevergiveup

pencil-img

309

ODLIČNO!!! Če bo pa imel kdaj sestrico pa naj bo LUNA!! :D Če pa resno- NEEEEEEE!!!!!!!! Žal...

clock-img

06.04.2013, 12:48

clock-img

sonchica

pencil-img

423

IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup

ODLIČNO!!! Če bo pa imel kdaj sestrico pa naj bo LUNA!! :D Če pa resno- NEEEEEEE!!!!!!!! Žal...

hahah Joj :) LUN je preveč naj bo VENERA :) ne no saj se ne norčujem ampak MARS? O ne ....

clock-img

25.04.2013, 14:09

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Venera? :))) aka venera shop :))))

sicer pa mi v službi dajemo strežnikom imena planetov :) tak, da meni lih ne sede

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

02.05.2013, 07:38

clock-img

metuljčica87

pencil-img

182

Ime mi ni všeč, še vedno mi je pa lepše kot Mai, Tai, Nej, Lin, Nik in vsa ta novodobna imena za fantke. Ker kar se mene tiče mora fant imeti "močno" ime. Res si ne znam predstavljat kako bo izgledalo ko bodo ti mali pocukrani Nikeci, Tajčki in Lini enkrat stari 50 let s 190cm in 100kguser posted image

clock-img

02.05.2013, 11:13

clock-img

Dilove*

pencil-img

102

NEMOREM VERJET, da so ljudje dejansko lahko tako nezreli KOT TI !
Mislim ej ženska.. si odprla temo zato ker je nekdo dal otroku ime MARS ,da vidiš če ti bo večja skupnost potrdila, da je ime "brezveze" in bogi otrok itd. In potem boš srečna ? Boš imela "potrdilo" , ki si ga prišla iskat, da imajo očitno starši "ene probleme v glavi" ker so tako ime dali !?

Jaz pa mislim, da imaš probleme tukaj edino TI. odpreš temo zato ,da se boš lahko norčevala in govorila okoli: ja ja več ljudi je reklo kako čudno ime je to...ali kaj ?! Ali mogoče celo staršem metala pod nos: so rekli tudi drugi veste, kako čudno ime ste izbrali haha hihi. Se ti res ne zdi s tvojim obnašanjem nič narobe?

In moje mnenje,ki si ga tako želiš: Ne nebi dala otroku tega imena zato ker mi osebno ne odgovarja. Če nosi ime drug otrok in ne moj, mi je pa vsako ime všeč, pač starši so izbrali ,otrok je tu..in to je to..si ga več ne predstavljam z drugim imenom, vzljubim to ime zaradi otroka in mi je dejansko tudi ime postane čisto super in lepo!
In nikoli nebi sodila ljudi po imenu ali njegovih staršev, ker so mu ga dali.. ALI se norčevala iz imena tega otroka ter bognedaj učila svoje otroke, da se norčujejo iz imen drugih ljudi.
Ljudje imajo različne okuse in zreli ljudje to spoštujejo in se v to ne vtikajo.

Da ti je pa zabava norčevanje iz imena od enega komaj rojenega otroka( hihi haha lej ga kako ime ma, nič kriv, nič neve)
.... SE MI ZDI PA BOLNO OD TEBE.

You raise me up, so I can stand on mountains... You raise me up, to walk on stormy seas. I' m strong when I'm on your shoulders...You raise me up, to more then I can be. <3

clock-img

02.05.2013, 11:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

to samo pove, da ima avtorica te teme zelo dogločasno in prav nič posebno ime user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem