za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
doll mam že eno samičko tako da vem kako vse to glede cepljenja, čipiranja, knjižice,... in vsega poteka. pred tem sem imela psa 12 let, tko da se razumem v te zadeve.
Je pa prvič da hočem manjšega, zato sem vprašala samo to : "če se da velikost psa ocenit po tačkah oz.šapah!!!" in nič drugega...
Joj oprosti,ker sem predlagala zavetišča,ne bom več. za sličico greš sem http://shrani.najdi.si/ ,daš browse najdeš kam si dala sličico klikneš shrani in potem kopiraš ali url slike ali pa kodo za forum
10.01.2013, 10:39
monsy
386
Sporočam da kužka nismo vzeli, ker je bil prevelk, ma pa že 5 mesecev in je večji od mame. in ja res je labradorec (od soseda, smo šli pogledat) naskoču pekinezerko. pa ona ni mešanka. baje da je mela 7 mladičev in je bla tko debela da ni mogla hodit
so bili pa lastniki full fajn prijazni,.. bova iskala naprej,...
10.01.2013, 11:16
Sportni.ca
56
Ha, noro, sploh si ne morem predstavljat Pa srečno pri naslednji izbiri
27.01.2013, 10:59
monsy
386
...sva šla že drug dan takoj po jack russela terierja
tko da glede na to da ma 2 meseca, moram rečt da je kar pestro!!!
27.01.2013, 11:19
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Mimogrede, ne vem zakaj ne bi mogel labradorc naskočit pekinezerko?? Če bi bilo obratno, bi celo pomislila, da je nemogoče, tako pa, ej folk, vse je možno
NA lastne oči sem videla kako je mali pudel naskočil kar konkretno ovčarko ... in tudi mladički so bili potem zelo zelo cortlih