cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Izguba in nova nosečnost

clock-img

19.09.2005, 09:47

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Briana

Sedaj bomo molili še mi s teboj in vem da bo uspelo da boš kmalu stisnila k sebi malo bitijce.

clock-img

22.09.2005, 00:15

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Vso srečo BRIANNA!

clock-img

02.10.2005, 17:07

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Brianna,

težko mi je, ko berem vrstice, ki jih je zapisala tvoja žalost. Čutim, da ti je hudo, pa vendar ne poznam tvoje bolečine. Če pomislim, da bi izgubila svojo Ano, je bolečina nepredstavljiva. Verjetno je bila tudi tvoja taka.

Je pa sedaj prišlo novo obdobje - obdobje sreče, ko boš dobila svoje otročka, ki bo obogatil vajino življenje.

Vem, težko je preboleti, nemogoče pozabiti. Vendar se moraš vseeno iz vsega srca veseliti novega življenja in strah odriniti na stran. V svoje misli prinesi vedrino, veselje, optimizem.

Mislim nate in upam, da prav kmalu izvemo, kakšna sreča te je obiskala - fantek, punčka...

SREČNO in Bog naj bo z vami! user posted image

modrooka user posted image  s svojo družinico

clock-img

05.10.2005, 22:48

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Če se ne motim, je brianna prejšnji teden rodila  fletnega fantička Janžeta (mislim, da v 33. tednu) in zelo sem vesela zanjo, čeprav je spet rodila prezgodaj. Samo, da se je vse dobro izteklouser posted image .

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

06.10.2005, 11:53

clock-img

Anonimen

PBJ, prosim, povej še kaj več, če veš. Zelo me zanima, če je z njima res vse v redu, ko pa se je brianna tako zelo bala ponovnega prezgodnjega poroda.

clock-img

06.10.2005, 18:12

clock-img

Anonimen

Ja, ja, brianna je rodila fantka 24.9.

Tukaj si lahko preberete:
http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=622064&mpage=1&key=brianna 

clock-img

07.10.2005, 10:03

clock-img

Anonimen

Hvala, Kristina, sem že tam napisala, ko je bolj vesela tema, kot je tale tu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem