cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kakšne so moje pravice?

clock-img

15.11.2012, 10:43

clock-img

madela

pencil-img

4734

Lulu,ja imamo dobre odnose v družini. Nas je 5,še dva sinova z zdajšnjim partnerjem-možem. Seveda lahko računam na njegovo pomoč,ampak on je zelo nekonfliktna oseba in kreganje bi bilo z njegove strani zadnje,kar bi storil.
Jaz sem bolj tako,da grem prej v napad. In kot pravim,sem bila prestrašena ampak ne zase,za hčerko. Jaz se bivšega kretena ne bojim,nikoli se ga nisem. Niti takrat,ko sva bila še skupaj.

clock-img

15.11.2012, 10:50

clock-img

end1

pencil-img

1598

Sam da ne boš preveč razočarana.

Kaznivo dejanje ogrožanje varnosti se ponovem preganja na zasebno tožbo, zato si boš morala kar sama shranit SMS-je. Če boš šla na policijo in zahtevala podati ovadbo na zapsinik, bodo o tem le obvestili tožilstvo in ne bo šlo nič na sodišče.
Zasebna tožba pa je strošek. Jaz bi SMS-je, če seveda so v njih grožnje, pokazala na CSD-ju.

clock-img

15.11.2012, 10:54

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Jaz se bivšega kretena ne bojim

Ne tak noooo, sami si izbiramo partnerje user posted image
Moram pa ti napisati, da se vidi, da si se pomirila. Ker prvi posti so bili taki, kot da ti tisti trenutek stoji pred vrati, in kaj narediti user posted image
HB na noči, katere se prespi in se zjutraj na kako stvar malo drugeča pogleda.user posted image

clock-img

17.11.2012, 19:24

clock-img

bubu_bibi

pencil-img

611

madela - samo še to glede morebitnih groženj. poskušaj se z njim dopisovati, ker grožnje (tudi zelo resne) izrečene po telefonu prav zares ne moreš prijaviti, ker nimaš dokaza - pogovori se ne snemajo po defoltu, za snemanje pogovorov tudi z določene številke rabiš sodno odločbo, tako, da pazi. žal preverjeno.

Pričakala sva! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem