Pozdravljene!
sem povsem obupala nad RR, računalnik mi ne dela tako kot bi mogel in mi sploh ni hotelo poslati, karkoli sem napisala.
upam, da tokrat uspe.
LS, pa je rekla, da je nizek progesteron problematičen, kljub zdravilom? saj se zato dobiva prometriuum, dabroston...
Vem, da je šok za žensko, ko sliši take informacije kot si jih ti, sploh, če vama je uspelo v prvo narediti sončka. Pa vem, da boš kmalu spet na nogah, ker si močna oseba. Glede IVF pa bosta že naredila tako kot je prav.
Sem bila danes na 1uz pri rešu in po njegovo je kljub konjski dozi zdravil, situacija poden od podna in sem ga vprašala, kako je to mogoče. Pa je rekel, da to je mati narava. tudi športnik je lahko še tako vrhunski, pa mogoče nikoli ne bo stal na prvi stopnički, zato lahko si zanosila v prvo, ene v prvem IVFposkusu, ene pa kar konkretno kasneje. Tudi jaz sem v prvo in potem ss, pa poglej me kje sem zdaj.
Hočem ti povedati, da si ne razbijaj glave zakaj (no, malo že
). Ko danes do 17h zbereš moč in energijo, uživajte v troje, pred nami je veseli december in pojdite svojim sanjam naproti (sej veš kaj mislim
).
curly čestitke za minus.Vsem nalulanim pluskom seveda tudi želim srečno.